Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اینقدر به تاندر و شفت توهین نکنید مخصوصا تاندر :D

شما که میگی تاندر حریف ایزیدا نمیشه حرفت درسته ولی شما داری ایزیدا رو چسبیده به تاندر و فاصله خیلی نزدیک تصور میکنی

حالا برو تو سندباکس تاندرو بزار یه سر مپ ایزیدا هم سر دیگه اونوقت خودت فک کن کدوم کدومو میزنه

همرم همین قضیه رو داره اگه چسبیده باشه به ایزیدا میمیره ولی اگه یه فاصله کوچیک در حد اینکه ایزیدا یکی 2 ثانیه بعد برسه بهش میزنش 

من تو سند باکس تاندر رو مقابل اسموکی میبینم

مرد میخواد ها داداشی -_-

2jfnea8.jpg

اصلا باورم نمیشه احمد هورنت ام2 داره

تا الان باید ام3+  داشته باشه

البته من فوضولی نمیکنم

چون ایشون بیشتر از هانتر خوشش میاد

دلایلش هم منطقی هستن

Edited by The.Little-Prince

امروز با فایر رفتم توی یک زمین بزرگ یک ساعته البته نصفشو بودم 1700 کریس گرفتم لامسب یک اتیش میگرفتی طرف دو نفر یک چرخ میزدی میمیردن تازه ژنرالم بودن چی حالی داد این زمینش خیلی بزرگ بود امروز با فابیر همه کار کردم پرچم سوزوندم پرچم بردم اره میخوای بگی پرچم سوزوندی اره سوزوندم لامصب چند بار  توی همین زمین بزرگ چند نفرو زدم خودم مردم بعد یکشون مرد  دوباره چند لحظه بعد مردم دیدم بعد 10 ثتانیه یکی دیگه مرد میشه؟

می تونم ایزدا ام3 بیارم جلوت بگم یلا من رو بکش

ولی نگا به رنکت کردم با خودم گفتم با اسموکی و فریز و ریل هم می تونم از نزدیک بپوکونمت تو مپ ایسلند حتی

این

Spider-En 

میدونه من با اسموکی کم نمیارم و با ریل هم کلا کم نمیارم

حتی تو مپ ایسلند و هیل هم بازی میکنم با این سلاح ها

آقا یه سوال

این جمله یعنی چی؟؟؟

I prefer to add people that I got to know a little bit.

ایزیدا خوبه ولی توی مپ ها نمیتونی ازش به عنوان سلاحی که نفر اول نگهت داره استفاده کنی

دارم اینو بر اساس تجربه 2 ماه استفاده از اسموکی ام2 و یک ماه استفاده ایزیدا ام3 میگم

میتونی دوم سوم باشی و اول ولی ثابت نیست اول بودنت

ولی اسموکی اصلا میگی ماشین چمن زنی داری زرت و زرت میرن هوا ریل اصلا مقابل اسموکی مثل اینه که مورچه به فیل لگد بزنه

من یک بتل تا امتیاز هزار ایزیدا بودم رتبه سه عوض کردم به اسموکی رتبه یک شدم با 100 تا فاصله با رتبه دوم

داداش طرف که همینجوری وای نمیسه اون تا تو بخوای بهش برسی یکی دو تا میزنه :D

اقا اشتب شد منظورم به شما نبود منظورم اون پست ارشیا بود :D

کی گفته   !!!!!!! :excl: :excl: :excl:

همر توی فاصله کم دمیجش میره بالا هرچی دور تر باشه بی اثر تر میشه

من واسه این این احتمالو دادم که از نزدیک ایزیدا میزنه برای این بود که ایزیدا واسه خودشم جون میگیره اگه ایزیدا از نزدیک بتونه از همر 20 تا جون بگیره همرو میزنه ولی اگه نتونه همر زدش البته هنوز خودم تست نکردم و اینو همینجوری از روی احتمالات گفتم ایشالله یه بار خودم تست میکنم :D

من تو سند باکس تاندر رو مقابل اسموکی میبینم

مرد میخواد ها داداشی -_-

بیا یه بار با هم تو سند دوئل بزنیم من وایک تاندر تو وایک اسموک همه چیزم اف 

البته خودم بیشتر فک میکنم که تو ببری ولی بعدش نیای اینجا پر کنی که زدیم ابرومو ببری :D

Edited by abolika

ایزیدا روی برد و باخت خیلی تاثیر داره

یه تیم 10 نفره6 نفر نوب باشن و ریل داشته باشن و4 تا ایزیدا

مقابل یه تیم که 10 تا ریل داشته باشن حرفه ای

تیمی که ایزیدا داره برندست

با یکی هم میبرن

می تونم ایزدا ام3 بیارم جلوت بگم یلا من رو بکش

ولی نگا به رنکت کردم با خودم گفتم با اسموکی و فریز و ریل هم می تونم از نزدیک بپوکونمت تو مپ ایسلند حتی

این

Spider-En 

میدونه من با اسموکی کم نمیارم و با ریل هم کلا کم نمیارم

حتی تو مپ ایسلند و هیل هم بازی میکنم با این سلاح ها

آقا یه سوال

این جمله یعنی چی؟؟؟

I prefer to add people that I got to know a little bit.

عزیز معنیش یعنی: من ترجیح میدم افرادی را که میشناسم حتی به مقدار کم ادد یا اضاقه یا دعوت کنم.

• Like 1

داداش طرف که همینجوری وای نمیسه اون تا تو بخوای بهش برسی یکی دو تا میزنه :D

اقا اشتب شد منظورم به شما نبود منظورم اون پست ارشیا بود :D

من واسه این این احتمالو دادم که از نزدیک ایزیدا میزنه برای این بود که ایزیدا واسه خودشم جون میگیره اگه ایزیدا از نزدیک بتونه از همر 20 تا جون بگیره همرو میزنه ولی اگه نتونه همر زدش البته هنوز خودم تست نکردم و اینو همینجوری از روی احتمالات گفتم ایشالله یه بار خودم تست میکنم :D

بیا یه بار با هم تو سند دوئل بزنیم من وایک تاندر تو وایک اسموک همه چیزم اف 

البته خودم بیشتر فک میکنم که تو ببری ولی بعدش نیای اینجا پر کنی که زدیم ابرومو ببری :D

من با دوستان صمیمی برای رو کم کردن دوئل نمی زنم شرمنده

فکر نکن هم از دوءل کردن میترسم

تا حالا خیلی دوئل کردم و به اندازه ی کافی مهارت دارم

ولی نمی خوام رابطه ی دوستی خراب شه

چون تجربه دارم :wub:

• Like 1

یه عده هم خیلی ادعا دارن و فکر میکنن خیلی شاخن و بازی بلدن ولی توی دوئل چیز دیگه میبینیم :lol:

p1xdaoo9k5mqoqrlfqac.jpg

اینم بگو که وسط بازی میرن بیرونو رنگو سلاح عوض میکنن دوباره میان

:lol: :lol: :lol:

بااینهمه چنج بازم میبازنو ادعا میکنن

• Like 2

یه عده هم خیلی ادعا دارن و فکر میکنن خیلی شاخن و بازی بلدن ولی توی دوئل چیز دیگه میبینیم :lol:

3ugqkglg8xgoxdr5vka5.png

صادق تو ادعا چیت میشه احمد بیاد 4 تا جیز به من بگه قبول میکنم

ولی تو یکی ساکت شو

یارو رنگ پروتکشن 45% اینم میره همون سلاحو بر میداره.

اگه اون ایسدا مسخرت فایر بود کارشون تموم بود.

منو احمد پست هامون اوکی بود فقط اون ایسدا مسخره کارو خراب کرد

4c1db11cdc0d10226742328c6b3cd9da4c83ff71

Edited by shayan.power

من با دوستان صمیمی برای رو کم کردن دوئل نمی زنم شرمنده

فکر نکن هم از دوءل کردن میترسم

تا حالا خیلی دوئل کردم و به اندازه ی کافی مهارت دارم

ولی نمی خوام رابطه ی دوستی خراب شه

چون تجربه دارم :wub:

من که نگفتم رو کم کنی گفتم بیا یه دوئل بزنیم ببینم تاندر جلو اسموک چطور عمل میکنه نتیجشم قرار نیست جایی پخش شه چون تا حالا زیاد خوب نتونستم تاندرو جلو اسموک امتحان کنم و در اینم که شما بازیت از من بهتره شکی نیست  :D

• Like 1

صادق تو ادعا چیت میشه احمد بیاد 4 تا جیز به من بگه قبول میکنم

ولی تو یکی ساکت شو

یارو رنگ پروتکشن 45% اینم میره همون سلاحو بر میداره.

اگه اون ایسدا مسخرت فایر بود کارشون تموم بود.

منو احمد پست هامون اوکی بود فقط اون ایسدا مسخره کارو خراب کرد

د گل پسر من دیروز ده تا نبرد با احمد رفتم فقط یه دونه نبرد باختم اونم به خاطر تو بود

مگه من ایزیدا آوردم کسی رو بکشم؟ باهوش من ایزیدا اوردم احمدو شارژ کنم بیشتر وسط بمونیم برنده بشیم

تو که فریز هستی باید بری کسی که رنگش ضد ایزدا هست رو بزنی ولی مثل کسی که رنگا رو نمیشناسه میری اینفرنو رو میزنی از اونورم ایزیدا داره اینفرنو رو شارژ میکنه ولی عقلت نمیرسه که باید اول ایزیدا رو بزنی تو اصلا چیکار به اینفر داری وقتی ایزدا با IRBIS کنارته

من نوب احمد یه نبرد قبل همین نبرد که تو اومدی توی همون مپ با تیمش 30 به 60 عقب بود وارد شدم تو نبرد اخر کار 160 به 130 بردیم فقطم من شارژ میکردم نمیکشتم بعد بعت میگه احمد درست بازی کن میگی من 54 تا کشتم صادق 24 :))

یه جوری بازی کردی در حد مولتی :))

منو که قبول نداری همون احمد بگو بیاد اینجا بگه اون باخت به خاطر من بود یا تو بگه کی بد بازی میکرد

د گل پسر من دیروز ده تا نبرد با احمد رفتم فقط یه دونه نبرد باختم اونم به خاطر تو بود

مگه من ایزیدا آوردم کسی رو بکشم؟ باهوش من ایزیدا اوردم احمدو شارژ کنم بیشتر وسط بمونیم برنده بشیم

تو که فریز هستی باید بری کسی که رنگش ضد ایزدا هست رو بزنی ولی مثل کسی که رنگا رو نمیشناسه میری اینفرنو رو میزنی از اونورم ایزیدا داره اینفرنو رو شارژ میکنه ولی عقلت نمیرسه که باید اول ایزیدا رو بزنی تو اصلا چیکار به اینفر داری وقتی ایزدا با IRBIS کنارته

من نوب احمد یه نبرد قبل همین نبرد که تو اومدی توی همون مپ با تیمش 30 به 60 عقب بود وارد شدم تو نبرد اخر کار 160 به 130 بردیم فقطم من شارژ میکردم نمیکشتم بعد بعت میگه احمد درست بازی کن میگی من 54 تا کشتم صادق 24 :))

یه جوری بازی کردی در حد مولتی :))

منو که قبول نداری همون احمد بگو بیاد اینجا بگه اون باخت به خاطر من بود یا تو بگه کی بد بازی میکرد

الان صادقی یا مهدی؟

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...