Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

من برم تو دیوار محو شم :/

http://www.aparat.com/v/fIkDb

عزیز من تو خودت به همه میگی کش مرورگر رو پاک کن بعد خودت نمیکنی

خب کش مرورگر رو پاک کن

ورژن جدید مرورگر رو هم بریز و ورژن جدید فلش پلیر رو هم نصب کن دیگه

همش یا ارور داری یا روح تو بتل هات میاد گلد باکس میگیره میره دی

:lol:

راستی این یارو خارجیه چی میگه؟

دیوونه شده؟

دی

امروز اومدم یه ساعت بازی کردم یه دست با اک فست

دست بعدش یهو یه بنده خدایی اومد من رو اک گلدن گوز بودم هرچقدر اسلحه هاشو عوض کرد نتونست ببره

همون اول کار هم یه گلد اومد

پا قدمش خوب بود . ولی عوض اینکه دابل پروتکشن بزنه دابل دمیج زد نشونه گیریش هم افتضاح بود منم بیخودی یه دابل پروتکشن حروم کردم  :D

0wybyxio119p1dbmzk25.png

قبلش هم تو حالت مولتی بازی این گلد باکس اومده بود خیلی باحاله این زمین  :D 

sfg86k8hufsuavolgi14.png

این جوری بهتره یه ساعت مولتی می زنم بعدش هم میرم یه چند دست تو بتل ها با مردم بازی میکنم حالا هر غلطی میخوان بکنن تیمم هم باخت به جهنم :D

منظورم شفت با واسپ نبود

منظورم استفاده عادی ار شفت با یه تانک سنگین مثل ماموت بود

------

شما ریکو داشتی دیگه ؟ نیترو بدم بهت دبل دمج واسه من

به جز فریز و ریل چی میخوای بیاری که نیترو بهت کمک میکنه ؟

راستی من نگفتم نیترو فقط واسه ایناس

گفتم تنها کسایی که واقعا بهشون کمک میکنه تو بازی این دو تا هستن

و بعدش هم نوشتم که مثال نزنین که اونی که فلگ رو بر میداره پس چی

--------

من که چیزی راجع به اسموکی ندیدم تو وی -لاگ ×_×

اره نیترو بده بهم دبل دمیج بهت میدم چون سرعت عمل در بازی خیلی موثر تره تا دمیج من وقتی سرعت داشته باشم همه نوع بده و سلاح رو میزنم  چون ریکو همیشه سلاح اماده ای هست و قدرت اتش خوبی داره ولی سرعت نداشته باشم از فریز میخورم  بعضی مواقع هم از ایسدا البته بعضی زمینها که غافلگیر میشم دوما ویدیو این هفته رو نمیگم فکر کنم 2 هفته پیش بود در مورد اسموکی صحبت شد ولی هنوز تغغیرات اجرا نشده

Edited by j.depp.tanker

bazia enghar video mibinan video ro ba google translate tarjome mikonan :)) taraf to video goft ghodrate smoki age bishtar beshe bayad criticalesh be hadeghal berese(taghriban 0 ),bad mishe mese rico dige khaste nabashid :))

i love u google translate :|

ترجمه؟ چند چندی؟ اولا ویدوها هم زیرنویس انگلیسی داره هم خودش انگلیسی حرف میزنه دوما چجوری کسی که داره حرف میزنه رو برم ترجمه کنم؟ سوما تمام حرفهای که میزنه با تصویر مربوطه نشون میده پس نیازی به ترجمه نیست افتاد

بخواب باو رفتی حرف از خودت دراوردی از تو ویدئو عمت ترجمه کرده برات ؟ :))

نه هنوز فامیلت بالا درخته نیوفتاده بدو هلش بده بیوفته  :mellow:

_

اگرهم ویدئو رو نفهمیدی پس نیا حرف مفت بزن :))

خودش میخواس بلاک شه

که شد هم :/

وات د فاز :|

Edited by Alidarklord
  • Like 1

sepehr doom,arsam,khodet o khodam,sadegh,masoud,ali kargar ham fekonam biad,dige nemidonam bacheha ki hasto payas ye time berizin hame on beshim fun bezanim

خوب من که پایم  تقریبا خیلی وقتا هم هستم

شنیدم یکی حرف از دی ال بالا میزد توی ایسلند که 4 نفر توش بازی میکنن پس اینجا که هر طرف 10 نفر بازی میکنن چجوریاست دی ال؟

pu25l88c9ugm.png

خدا شکر اینجا جا نداره برم قایم بشم تازه کسی هم که پرچم نبره یا نگیره مطمئنا اول نمیشه

هنوز خیلی فنچین که در مقابل من از دل ال صحبت کنید برین همون کلن بچه بازی رو بکنید شما رو چه به تانکی

شنیدم یکی حرف از دی ال بالا میزد توی ایسلند که 4 نفر توش بازی میکنن پس اینجا که هر طرف 10 نفر بازی میکنن چجوریاست دی ال؟

pu25l88c9ugm.png

خدا شکر اینجا جا نداره برم قایم بشم تازه کسی هم که پرچم نبره یا نگیره مطمئنا اول نمیشه

هنوز خیلی فنچین که در مقابل من از دل ال صحبت کنید برین همون کلن بچه بازی رو بکنید شما رو چه به تانکی

تیکه تیکه جوابتو میدم

اول اینکه این مپ جز یکی از بزرگترین مپ هاست که خودتم میدونی اینو

هر مپی که بزرگ باشه جا واسه رفتن و کز کردن و قایم شدن تو یه گوشه داره

و در ضمن

این قانون من در آوردی جناب عالی هست که هر کسی پرچم نگیره مطمئنا اول نمیشه

کسی که بازیکن حریف رو که پرچم همراشه رو بزنه که امتیاز بیشتری میگیره از کسی که پرچم رو کپچر میکنه

کلن بچه بازیه ؟

شما اصن تو کلن بودی ببینی چجوری هست ؟

قبلن که کلن ها رو همینجوری الکی الکی میساختن بچه بازی بود ولی الان دیگه کلن ام2 و ام3 داریم

بعد از اون ، همون موقعی که ساختن کلن بچه بازی بود ، بچه های اینجا کلن ام3 داشتن و همه شون هم بازیشون از شما یکی بهتر بود

-------------

یادته بهت گفتم عکس جاهایی که توشون اول نمیشی رو نذار دیگه ؟

حالا بهت اینو میگم

تو اگه بازیت خیلی خوبه برو با هم سطح خودت اینجور نتیجه ها رو بگیر

مگه جنرالیسیمو نیستی کلی وقته ؟

وسط جنرالیسیمو ها چیکار میکنی ؟

اگه جنرالیسیمو ها فنچ هستن باشه تو برو وسط همون فنچا و توی پرو بتل ! حواست باشه پرو بتل بدون دراگ و این چیزا

و همینطور از اول بازی

بعد نتیجه شو بیار نشون بده

------------

انگاری تعداد دراگات کم شده نه ؟

به خصوص دبل آرمور

اره نیترو بده بهم دبل دمیج بهت میدم چون سرعت عمل در بازی خیلی موثر تره تا دمیج من وقتی سرعت داشته باشم همه نوع بده و سلاح رو میزنم  چون ریکو همیشه سلاح اماده ای هست و قدرت اتش خوبی داره ولی سرعت نداشته باشم از فریز میخورم  بعضی مواقع هم از ایسدا البته بعضی زمینها که غافلگیر میشم دوما ویدیو این هفته رو نمیگم فکر کنم 2 هفته پیش بود در مورد اسموکی صحبت شد ولی هنوز تغغیرات اجرا نشده

میشه بگی اگه من ریل بیارم با دبل پاور تو میخوای چیکار کنی ؟

-----

تو اصلا دیدی من از وی-لاگ 30 به بعد تا همین وی-لاگ 35 چیزی تو فروم گفته باشم ؟

سعی کن جای سوتی گرفتن از بقیه اول سوتیای خودتو یه جوری سه شونو بگیری

سه هات داره کم کم به سی میرسه

------

من تو رنک خودم هنوز از هیچ کسی با ریکو تو شرایط برابر و بدون دراگ نباختم

( شرایط برابر رو حواست باشه ، وگرنه چرا یه ریمو وایکینگ ام2 بود با دزرت دهنم سرویس شد ولی بازم باختم )

اوضاع منم بدک نیس :))

first

what is it ?

second , who translate that ?

third , are you nuts ?

after that , did you know that you can be banned or warned for that post ?

better to delete it

Edited by masoud_b

تا حالا دیدی کسی به مرغ بگه چرا قد قد میکنی ؟

یا به جوجه بگن چرا جیک جیک ؟

چون ذاتشون اونطوریه بعضی ها هم نباید بهشون بگی چرا باید به حال خودشون بذاریشون :))

نمیدونم چرا + ها زود تموم میشه اینجا   :))

Edited by Alidarklord
  • Like 1

تیکه تیکه جوابتو میدم

اول اینکه این مپ جز یکی از بزرگترین مپ هاست که خودتم میدونی اینو

هر مپی که بزرگ باشه جا واسه رفتن و کز کردن و قایم شدن تو یه گوشه داره

و در ضمن

این قانون من در آوردی جناب عالی هست که هر کسی پرچم نگیره مطمئنا اول نمیشه

کسی که بازیکن حریف رو که پرچم همراشه رو بزنه که امتیاز بیشتری میگیره از کسی که پرچم رو کپچر میکنه

کلن بچه بازیه ؟

شما اصن تو کلن بودی ببینی چجوری هست ؟

قبلن که کلن ها رو همینجوری الکی الکی میساختن بچه بازی بود ولی الان دیگه کلن ام2 و ام3 داریم

بعد از اون ، همون موقعی که ساختن کلن بچه بازی بود ، بچه های اینجا کلن ام3 داشتن و همه شون هم بازیشون از شما یکی بهتر بود

-------------

یادته بهت گفتم عکس جاهایی که توشون اول نمیشی رو نذار دیگه ؟

حالا بهت اینو میگم

تو اگه بازیت خیلی خوبه برو با هم سطح خودت اینجور نتیجه ها رو بگیر

مگه جنرالیسیمو نیستی کلی وقته ؟

وسط جنرالیسیمو ها چیکار میکنی ؟

اگه جنرالیسیمو ها فنچ هستن باشه تو برو وسط همون فنچا و توی پرو بتل ! حواست باشه پرو بتل بدون دراگ و این چیزا

و همینطور از اول بازی

بعد نتیجه شو بیار نشون بده

------------

انگاری تعداد دراگات کم شده نه ؟

به خصوص دبل آرمور

میشه بگی اگه من ریل بیارم با دبل پاور تو میخوای چیکار کنی ؟

-----

تو اصلا دیدی من از وی-لاگ 30 به بعد تا همین وی-لاگ 35 چیزی تو فروم گفته باشم ؟

سعی کن جای سوتی گرفتن از بقیه اول سوتیای خودتو یه جوری سه شونو بگیری

سه هات داره کم کم به سی میرسه

------

من تو رنک خودم هنوز از هیچ کسی با ریکو تو شرایط برابر و بدون دراگ نباختم

( شرایط برابر رو حواست باشه ، وگرنه چرا یه ریمو وایکینگ ام2 بود با دزرت دهنم سرویس شد ولی بازم باختم )

اوضاع منم بدک نیس :))

first

what is it ?

second , who translate that ?

third , are you nuts ?

after that , did you know that you can be banned or warned for that post ?

better to delete it

خوب در جوابت

این زمین پستی بلندی زیاد داره من با چی رفتم ریل  ام 1 میدونی چرا نخوردم چون اول کسانی رو میزدم که واسه من خطر بودن مثل شفت یا ریل

دوما خودت داری میگی کسی که بازیکن حریفی که فلگ داره بزنه امتیاز بیشتری میگیره حالا من از تو سوال دارم بازیکن حریف یا کسانی که اطرفش هستن یک جا وایستن؟ یا در حرکت؟ اگه یک جا وایمیستن که من فقط میتونم از دور بزنم و نمیتونم نزدیکشون بشم چون اطراف کسی که فلگ داره شلوغه اگه حرکت میکنه پس منم باید حرکت کنم چون وقتی بره پشت این مکانها یا توی گودالها قایم بشه من نمیتونم بزنمش اگه از دور بزنمش باز اطرافش کسانی هستن که فلگ رو جمع کنن پس در نتیچه نمیتونم باز زدنش  فقط برنده باشم اختلاف تعداد کریستال برنده و بازنده هم نشون میده که ما خیلی از اونا جلوتر بودیم چندین برابر اختلاف داشتیم پس نتیجه اینه که بارها تونستم بزنم کسی رو که فلاگ داره و هم ببرم فلگ خودمونو. تیم ما خیلی برتر از حریف بود و همین امر باعث شد که من راحتر بازی کنم و بتونم راحت بزنمشون متاسفانه اخرش یکی با ریل و دارگ منو زد وگرنه دی ال نداشتم

و اما در مورد دراگ  باز فک کنم به پستهای من دقت نمیکنی من گفتم دراگ زمانی میکنم که دبل کریستال باشه یا زمانی که دراک کردن ارزش داشته باشه زمانی که مثلا با 5 تا دراگ بتونی 1000 تا کریستال ببری بارها شده هم تیمیهام رفتن من تنها موندم و اگه میباختم مثلا 1000 تا کریستال از دست میرفت اونجاست که میرم سراغش یا واسه گلد باکس گرفتن

باز هم سوالی  داشتی در خدمتم  شما هم دوست داشتی بیا باهم اول بازیمو ببین بعد اگه دیدی خیلی خوب بازی میکنم باهام دوئل نزن منم چیزی نمیگم به کسی

;)

د آخه چلغوز تو اگه بازی بلد بودی نمیرفتی توی این سطح با یه مشت نوب بازی نمیکردی نوب کش :mellow:

یه یوزر میاری بالا تا میرسی به دو تا سطح بالا باز ول میکنی میری یه یوزر از اول نوب کشی میکنی

هر موقع اومدی تو سطح بالا پیش جنرالیسمو ها بازی کردی بعد حرف مفت بزن

اونم مپ پرو نه این مپ که هم داری نوب کشی میکنی هم مشخصه با دراگ داری بازی میکنی

چلغوز خان اینطوری با دراگ تا دی ال 120 هم بالاتر دیدم

حالا بار برو چسی بیا چلغوز خان :D

• Like 6

د آخه چلغوز تو اگه بازی بلد بودی نمیرفتی توی این سطح با یه مشت نوب بازی نمیکردی نوب کش :mellow:

یه یوزر میاری بالا تا میرسی به دو تا سطح بالا باز ول میکنی میری یه یوزر از اول نوب کشی میکنی

هر موقع اومدی تو سطح بالا پیش جنرالیسمو ها بازی کردی بعد حرف مفت بزن

اونم مپ پرو نه این مپ که هم داری نوب کشی میکنی هم مشخصه با دراگ داری بازی میکنی

چلغوز خان اینطوری با دراگ تا دی ال 120 هم بالاتر دیدم

حالا بار برو چسی بیا چلغوز خان :D

دراگ کردن مال نوباست من اصلا دراگ نمیکنم مگر در مواردی خاص نه مثل شماها که کم میارین دراگ میکنین  پسر جان تنگار منو نمیشناسی که میگی برو با جنرالها بازی کن اکانتم جنرال دارم ندیدی

دراگ کردن مال نوباست من اصلا دراگ نمیکنم مگر در مواردی خاص نه مثل شماها که کم میارین دراگ میکنین  پسر جان تنگار منو نمیشناسی که میگی برو با جنرالها بازی کن اکانتم جنرال دارم ندیدی

تو که از وضع دراگات معلومه اصلا دراگ نمیکنی

میگی موارد خاص

یعنی این موارد خاص اونقدر زیاده؟ :/

مورد خاص یکی دوبازه نه صد بار،

زیاد شه یعنی تو نوبی

;)

• Like 2

پس برو با همون بازی کن مپ پرو دراگ بسته ببینم میتونی چنین دی ال بذاری؟؟

اسم یوزرت رو بده یه بتل دعوتت کنم ببینم چی بارته یا همش ادعایی

• Like 3

پس برو با همون بازی کن مپ پرو دراگ بسته ببینم میتونی چنین دی ال بذاری؟؟

اسم یوزرت رو بده یه بتل دعوتت کنم ببینم چی بارته یا همش ادعایی

Teranova007

نووبک نمیدونم میترسه با اک خودش بازی کنه یا چی

میره ده تا ده تا آلت میسازه :/

میگه جنرالیزیم هم داره ولی ااحتمال زیاد خر شعره :/

• Like 5

Due to the enormous number of violations and the continues complaints coming about this topic it was decided to close the topic for a period of time as punishment to the violators. Guys, this is a forum and it has rules, you must abide them at all time, we've seen quite a huge number of violations in this topic, even after several bans were issued to the violators, tho you guys kept on swearing, spamming, trolling etc., we hope you learn from this and don't do it again.

Topic will be reopened when we see fit.

Closed.

• Like 10

• Battle Administrator

The forum is intended for friendly discussions and isn't meant to include serious debate/argument/discussion(s) which are partially inappropriate for young users.

Topic reopened

• Like 12

The forum is intended for friendly discussions and isn't meant to include serious debate/argument/discussion(s) which are partially inappropriate for young users.

Topic reopened

Thanks Yele :wub:

دوستان عزیز با همت من

و شاید چن تا دست پشت پرده دیگه تاپیک باز شد؛

لطفا مراقب باشید دیگه خراب نکنید ;)

• Like 3

Topic reopened

Thank you my dear friend

آقا سپهر شما هم رنک اپت مبارک

عید همگی پیشاپیش مبارک عزیزان

• Like 1

Topic reopened

Ha?

aha !

Happy womens day  :D

امیدوارم بچه ها بیان :/

شاید ترک امید کرده باشن :/

منو که یه روز بن کردن :lol:

=)) fazet chie ? =))

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now