Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

مبارکه محمد جان :دی

:wub: رنک آپ با داداش گلم :wub:

d1rsqd67ugf36w9zu82t.png

9dr9zfmrpnfy7z7bnpnw.jpg

سلام به به محمد مبارک 

• Like 3

ولی بچه ها هرجوری این بازی رو با بازی های ایرانی مثل جنگ خان ها مقایسه میکنم واقعا مدیریت خیلی قوی تری داره. نظمش بیشتره.

کلا قواعد یک بازی اینترنتی رو خیلی خوب رعایت میکنن.

اگه مدیریتش بد بود شخصا زود ازش زده میشدم.

ولی بچه ها هرجوری این بازی رو با بازی های ایرانی مثل جنگ خان ها مقایسه میکنم واقعا مدیریت خیلی قوی تری داره. نظمش بیشتره.

کلا قواعد یک بازی اینترنتی رو خیلی خوب رعایت میکنن.

اگه مدیریتش بد بود شخصا زود ازش زده میشدم.

حرف از جنگ خانها نزن که حالم بهم میخوره یک بار داستانشو تعریف کردم دوباره الان میگم

من چند سالی جنگ خانها بازی می کردم بعد چند وقت نبودم که دیدم ورژن جدید اومده رفتم بازی کردم بعد چند روز به یک جا با 1000 تا نیرو که 300 کماندار بلند و 200 صلیبی و بقیه هم یگانهای پیاده و غیره بود حمله کردم شهر دیوار 5 داشت بدون نیرو اقا گزارش نبرد دیدم  200 تا صلیبیم مردن به ادمینش گفتم چجوریاست  دشمن فرضی اونا رو کشته بعد یه یک جا دیگه حمله کردم 200 تا کمماهندار بلندم پرید ادمین جواب داد  این  اتفاقات (کشته شدن  بی دلیل نیروهام) جزو هیجانات بازیه  منم جوابش دادم قلب من مشکل داره هیجان زیاد واسم خوب نیست  برو حال کن با بازیت (بازی که از واقعیت به دوره اصلا بازی نمیکنم جنگ خانها مثلا باید پول میدادی منابع میخریدی بعد همون منابع که باهاش نیرو ساختی از دشمن فرضی شکست میخوردن و میمردن این شد فریب کاری و جیب مردم خالی کردن هر چند من اصلا بابت هیچ بازی پول نمیدم)

• Like 1

حرف از جنگ خانها نزن که حالم بهم میخوره یک بار داستانشو تعریف کردم دوباره الان میگم

من چند سالی جنگ خانها بازی می کردم بعد چند وقت نبودم که دیدم ورژن جدید اومده رفتم بازی کردم بعد چند روز به یک جا با 1000 تا نیرو که 300 کماندار بلند و 200 صلیبی و بقیه هم یگانهای پیاده و غیره بود حمله کردم شهر دیوار 5 داشت بدون نیرو اقا گزارش نبرد دیدم  200 تا صلیبیم مردن به ادمینش گفتم چجوریاست  دشمن فرضی اونا رو کشته بعد یه یک جا دیگه حمله کردم 200 تا کمماهندار بلندم پرید ادمین جواب داد  این  اتفاقات (کشته شدن  بی دلیل نیروهام) جزو هیجانات بازیه  منم جوابش دادم قلب من مشکل داره هیجان زیاد واسم خوب نیست  برو حال کن با بازیت (بازی که از واقعیت به دوره اصلا بازی نمیکنم جنگ خانها مثلا باید پول میدادی منابع میخریدی بعد همون منابع که باهاش نیرو ساختی از دشمن فرضی شکست میخوردن و میمردن این شد فریب کاری و جیب مردم خالی کردن هر چند من اصلا بابت هیچ بازی پول نمیدم)

من توی دن 6 قبلاً بازی میکردم!

اسمم:

masoud punisher

بود...همه روم حساب میبردن!

الان هم با اکانت های دیگه بازی میکنم!

برای سبک غارت صلیبی ها و تیرکمان ها رو آخر میچینی و یه سواره مثه جاسوس رو ردیف جلو!

هر ترکیبی غیر از نرکیب غارت ببری نیروهات از بین میرن...

خودم چندین دوره قهرمانی بازی رو داشتم! :P :P :P

اسمم:

masoud punisher

برای سبک غارت صلیبی ها و تیرکمان ها رو آخر میچینی و یه سواره مثه جاسوس رو ردیف جلو!

ای ملعون تو مسعود پونیشری باو ما قبلا با هم رفیق بودیم  دن پنج قبیله سلحشوران  فک کنم راند 21 بود برام مارش روح میزدی  یادته

خب اگه 1000 تا نیرو رو بذاری خط یک و دو معلومه که کلی تلفات میدی به دیوار سطح 5 :)

اسمم:

masoud punisher

masoud punisher بازیکن خیلی خوبی توی دنیای 6 بود

ولی من شخصا هیچ اعتقادی به دنیاهای دیگه جز 5 نداشتم و ندارم.

:D

خب من نمیتونم بازی کنم یعنی حسشو ندارم از طرفی هم سادیسم داره

کسی راه حلی داره

ای ملعون تو مسعود پونیشری باو ما قبلا با هم رفیق بودیم  دن پنج قبیله سلحشوران  فک کنم راند 21 بود برام مارش روح میزدی  یادته

والا یادم نیس!

آخه خیلی وقت میگذره از بازی نکردم...

از اونجایی هم که من توی تمام بازیهای آنلاین بودم سخته یادم بیاد!

اما شماره موبایل رفیقام و ایمیلشونو سیو کردم!

آمار بیشتر بدی یادم میاد... :(

masoud punisher بازیکن خیلی خوبی توی دنیای 6 بود

ولی من شخصا هیچ اعتقادی به دنیاهای دیگه جز 5 نداشتم و ندارم.

:D

توی دن 5 با سزار ایمان رو یه اکانت بودم...

سه دوره مشترک توی دن 5 داشتم البته با چن نفر هم اکانتی بودم!

boy5353

hossein57

یه بار هم خودم سوم شدم...

اسمشون از دستم در رفته آخه خیلی وقته بازی نکردم!

hossein57

هم یکی از بهترین رفیق هام بود...هنوزم باهاش قرار میزارم...پسر خیلی خوبیه...

الان هم دانشگاه معماری میره که نمیاد بازی...تابستون یه دور دیگه با سزار ایمان و حسین سه نفری میایم رو یه اکانت...هاهاها

اگه کسی راهنمایی توی چیدن سبک هاش خواست بگه یادش میدم! :D

اسمم:

masoud punisher

پسر جان من اتحادم قهرمان راند 60 شد این چیزا رو میدونم کی رو باید کجا چید در ضمن دیوار 5 با 300 تا کماندار بلند خط 4 و 50 تا پیاده خط 1 میاد پایین پس به من نگو من300 تا کماندار بلند خط 4 داشتم و با صلیبی بققیه هم 30 تا از هر پیاده  در خط1 و نیزه دار خط 2 اینا میفهمم بازی مشکل داره

اسم اکانت من هم

jeimz 021

پسر جان من اتحادم قهرمان راند 60 شد این چیزا رو میدونم کی رو باید کجا چید در ضمن دیوار 5 با 300 تا کماندار بلند خط 4 و 50 تا پیاده خط 1 میاد پایین پس به من نگو من300 تا کماندار بلند خط 4 داشتم و با صلیبی بققیه هم 30 تا از هر پیاده  در خط1 و نیزه دار خط 2 اینا میفهمم بازی مشکل داره

اسم اکانت من هم

jeimz 021

البته هیچ دنیایی تاحالا به 60 راند نرسیده ;)

احتمالا منظورت دنیای 60 بوده.

اسم اکانت من هم

jeimz 021

حرف از بازی شد بذار بهت یه چیزی رو بگم که هنوز راند و دن رو نمیدونی...

در ضمن اگه بلد بودی این حرفو نمیزدی!

حتماً توی چیدن سبک مشکل داشتی که اینجوری شده وگرنه امکان نداره این مشکل پیش بیاد!

من از روز اول بازی داشتم بازی میکردم...

البته الان 9 ماه هست بازی نکردم اما از ورژن جدید اطلاع کامل دارم!

بلد نیستی ننداز گردن بقیه!

شده مثه قضیه ی گلد گرفتنت روز قبل از گلد 5000 تایی ها...هاها!

به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...