Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

ببخشید شما :lol:

(عمه هم ندارم:l)

یعنی نفهمیدی شوخی میکنم؟ :/

البته کارت دوبل کریستالم دارما :lol:

با کریس اضافه ای که میده تنظیم کنی کمتر باس پول بدی

:P

آقایون بیاین یه گروه تو استار لدر درست کنیم و تو تورنمت ها شرکت کنیم بابا یعنی ما نمیتونیم سوم هم بشیم و صد و پنجاه هزار تا بزنیم به جیب ؟

doste aziz onja bazi kardan kar har kas  nist 3vomshodanesham  kar sakhtiye va inke tim bode ama natije nemigerefte 
inam mosabeghe dishab ke dovom shodim ba bax khodemmon alabe man dishab  jooin shodam  22k crys giram miyad:P
to final az tim ibiza pro bod bakhtim 
timi ke tosh bodam LEG3NDS
azizam tim aval 180k
tim dovom 90k
tim sevoam 60k 
bazam bastegi be noe mosabeghash dare to ghavanin jayezash neveshte va in tedad crys beyn on player hay tim taghsim mishe

آقا فوقش از اخر ، اول میشیم دیگه ، ازمون کریستال کم نمیکنن که 

zd 

یعنی چی ؟ 

یکمی توضیح بدید 

مرسی  :D

یعنی "سلام"  .  واسه  یکی از کشورهای اروپای شرقیه فک کنم

آقا فوقش از اخر ، اول میشیم دیگه ، ازمون کریستال کم نمیکنن که 

یعنی "سلام"  .  واسه  یکی از کشورهای اروپای شرقیه فک کنم

گرجستان

میشه نظر خودتو بگی؟؟؟

چون زیاد بازی نمیکنم میخوام اگه ایزیدا بهتره اون 5000 کریستالی که کم دارم رو جمع کنم

ایزیدا یه خوبی که داره اینه که اگه دشمن خیلی شاخه میتونی اصلا حمله نکنی فقط به تیمت جون بدی اینجوری دست خالی نمیمونی پول خوبی به جیب میزنی

مهمترین خوبی ایزیدا اون سلف ریپیرش هست همین که موقع حمله جون خودتو زیاد میکنه ایزیدای ام3 این قدرتش خیلی بالاس جوری که تو دویل تک به تک با بدنه مساوی و رنگ بدون پروتکشن ایزیدا همه رو میکوبونه

ایزیدا نیازت رو به یه رنگ خوب کم میکنه اینجوری یه صرف جویی میشه

اما فایر همچین قابلیت هایی نداره بیشتر قدرتش روی دمجش هست نه قابلیت های دیگه

فایر استفادش محدوده فقط تو مپای کوچیک همه رو له میکنه

اما تو مپای بزرگ اگه یه بدنه خوب با یه رنگ توپ و یا حتی دراگ نداشته باشی نمیتونی کاری بکنی چون سلاح هایی مثل تاندر ریل شفت راحت میزننت

ایزیدا از نظر من بهترین سلاح نزدیک برد برای کسایی هست که کریس زیادی ندارن نمیتونن رنگ و بدنه ی خوبی داشته باشن

اما محدودیت های فایر خرج رو دستت میزاره

اگه واسه مپای بزرگ میخوای نظر من ایزیدا هست

اما اگه از مپای بزرگ بدت میاد فقط مپ کوچک میری فایر برا این مپا بهترین گزینه هست

Edited by iol.M-H-A.loi
  • Like 1

ایزیدا یه خوبی که داره اینه که اگه دشمن خیلی شاخه میتونی اصلا حمله نکنی فقط به تیمت جون بدی اینجوری دست خالی نمیمونی پول خوبی به جیب میزنی

مهمترین خوبی ایزیدا اون سلف ریپیرش هست همین که موقع حمله جون خودتو زیاد میکنه ایزیدای ام3 این قدرتش خیلی بالاس جوری که تو دویل تک به تک با بدنه مساوی و رنگ بدون پروتکشن دو نفر ایزیدا همه رو میکوبونه

ایزیدا نیازت رو به یه رنگ خوب کم میکنه اینجوری یه صرف جویی میشه

اما فایر همچین قابلیت هایی نداره بیشتر قدرتش روی دمجش هست نه قابلیت های دیگه

فایر استفادش محدوده فقط تو مپای کوچیک همه رو له میکنه

اما تو مپای بزرگ اگه یه بدنه خوب با یه رنگ توپ و یا حتی دراگ نداشته باشی نمیتونی کاری بکنی چون سلاح هایی مثل تاندر ریل شفت راحت میزننت

ایزیدا از نظر من بهترین سلاح نزدیک برد برای کسایی هست که کریس زیادی ندارن نمیتونن رنگ و بدنه ی خوبی داشته باشن

اما محدودیت های فایر خرج رو دستت میزاره

اگه واسه مپای بزرگ میخوای نظر من ایزیدا هست

اما اگه از مپای بزرگ بدت میاد فقط مپ کوچک میری فایر برا این مپا بهترین گزینه هست

مرسی داداش ولی من دیگه همون فایر رو ام دو میکنم و یه رنگ خوبم خریدم.

من همیشه مپ کوچیک بازی میکنم.

بزرگترین مپی که بازی میکنم پلیگانه

فکر کنم تو سطح خودم با وایکینگ و هورنت و همر و فایر وایزیدا ام 2 بتونم راحت بازی کنم. رنگ خوبم که دارم

in chizayi ke dari bedard nemikhore

baray runking cup faghad xp lazeme hornet m3 railgun m3 bedon paint zed railgun

baray lite ham

http://tanki.starladder.tv/en/tournaments/1086/rules

ino bekohn mote vajeh mishi

va inam begam 1sal dg bayd bazi koni ta betoni dar sath AM bashi:)

شنیدی میگن بخواب پولتو بگیر حالا داستان تو شده این علی که فول ام 3 بود ترکوندم با فایر ام 2 شانس اورد مشتری اومد بعدشم اینترنتم قطع شد

شما بیا با ام 3 ریلت ببینم چند چندی ماموت   ام 3 رو میزنم با فایر توکه فنچی

همه میدون اهل رنگ خریدن هم نیستم البته با این اکانتم خریدم ولی اکانت اصلی رنگ خوب ندارم

از امروز با هر کی بازی میکنم در میره ابن علی هم شانس اورد  یکدفعه چند تا مشتری اومد و بعدشم اینترنتم قطع شد وگرنه اینهمه دراگ زد هیچی نبود منم زدم البته

in chizayi ke dari bedard nemikhore

baray runking cup faghad xp lazeme hornet m3 railgun m3 bedon paint zed railgun

baray lite ham

http://tanki.starladder.tv/en/tournaments/1086/rules

ino bekohn mote vajeh mishi

va inam begam 1sal dg bayd bazi koni ta betoni dar sath AM bashi:)

یک  چیز دیگه منم با همین اکانتم فردا ریل ام 2 میکنم یک رنگ هم خریدم زد همه چیه  طرف 2 تا ریل میزد واسپ ام 1 من نمیترکید تو که من بهت 3 تا شات فرصت میدم   اگه زدی که هیچ نزدی من با یک شات جوری میزنمت که یکی ازریل من بخوری یک از دیواری که داشتی عقب عقب در میرفتی خوردی بهش

:D ;)

Edited by sasan_tanker_EN

الان با ویک ام 2 یه گلد گرفتم اونم رو سر بقیه تانک ها.

امیدوار شدم بهش :D

اره دادا شما خیلی قوی بودی یارات هم علاقه شدیدی بهت داشتن :lol:

jjhr_untitled.png

بعدش دقیقا کی  منو ترکوندی شاید اون موقعی را میگی که 3 به 1 میزدین منو

حالا فقط باید خودتو بکشی که بتونی با فایر ا2 بتونی وایکینگ ام3 را با رنگ اینفرنو بزنی :lol:

فک میکردم تو یکی توشون ادمی احمق توی این عکسی که گذاشتی من اصلا   اف لاینم یعنی بازی نمیکردم این زمانی بود که مشتری اومد  توام اگه مرد بودی اون زمانی که که التماسم میکردن میگفتن ترانوا پلی رو هم میزاشتی من وقتی مشتری رفت اومد بازی کردم که 21 به 19 جلو افتادیم بعد دوباره قطع شد اینترنتم همون زمانی که همزمان هم مشتری اومد هم اینترنتم قطع شد که وصل شد دیدم زدن پلی ترانوا تو اول بازی مثل موش قایم شده بودی یادت هست که وقتی من وارد بازی شدم توی نبودی بعد اومدی گفتی اول شدی

اخه بدبخت اینا رو شاید بتونی گول بزنی خودتو چی میتونی؟

نمیدونم چرا نتیجه رو نشون ندادی در این لحظه؟

بیا همین الان رو درور وایسم کنار هم ببینیم کی میمیره واکینگ تو تا  هورنت من؟

Edited by teranova007
  • Like 1

بد بخت من اول دراگهای روی زمین نخورم چون نامردی میشد ولی انقدر تو پست بودی که اولا با ریل اومدی دوما دراگها رو خوردی 2 بار با اونا منو زدی درسته پس دفعه بعد زر نزن

بهتر اون جلوتو خوب نگاه کنی اون عمه منه با دراگ داره میاد

اما دلایل خوبی میاره هر وقت میبازی میگی مشتری اومد یا نت قطع شد 

یه روز هورنت ام3 کردی فک کردی الان دیگه خیلی شاخ شدی کوچولو من دراگ زدم برای این که تیممون عقب ولی شما چی هان؟

احمق گفتم اف لاینم به معنایی اینکه بازی نمیکنم ثابت وایستادم کوری چرا تنیجه رو نزداشتی؟ افت داشت واست یا دروغت ثابت میشد

سمت راستو نگا کن یارو رو کشتی من سرخ شد یعنی من داشتی یزدی

من مثل تو نیستم دروغ بگم نوبک پس الکسی حرف نزن 19 به 21 بود 

نمیدونم چرا خودتو به نفهمی میزنی یا واقعا نفهمی من میگم در این عکسی که گذاشتی من در حال اف لاین بودم و بازی نمیکردم قبلا یک صحنه بازی کردم با دراگ که توی عکس مشخصه و من از تو میپرسم کسی که دراگ داره وایمسته یک گوشه؟ توی این عکست کاملا مشخصه من اصلا سمت دیگه هستم حتی روم به سمت شما نیست به خدا یک بازی ارزش دروغ گفتن نداره مرد بودی کس نتیجهرو میزاشتی یادت میاد چند وقت پیش توی یک زمین بازی کردیم من دعوتت کردم منو ترکوندی یادت میاد من اومدم اینجا به همه گفتم حتی فک کنم این گی هم فهمید گفتم تو منو ترکوندی و زدی  در حالی که اصلا خودت چیزی نگفتی من مثل شما ها پست نیستم خورده باشم از هر کسی میام میگم

اون زمینی که چاه داره رو میگم که عکسشم گذاشتم

بعضیا حرفی نزنن بهتره.

باز یکی  اینو خر فهم کنه من وقتی ام 3 و فول ام 4 داشته باشم با کریستالهام چکار کنم؟  جمع کنم واسه جهیزه .... ای بابا نمیدونم واقعا خیلی وضعتون خرابها

باز یکی  اینو خر فهم کنه من وقتی ام 3 و فول ام 4 داشته باشم با کریستالهام چکار کنم؟  جمع کنم واسه جهیزه .... ای بابا نمیدونم واقعا خیلی وضعتون خرابها

تو ام 2 به زور داری چه برسه به ام 4 :l

• Like 5

تو ام 2 به زور داری چه برسه به ام 4 :l

• Like 1

دوستان کسی اگه شارژ ایرانسل خواست من با 25% میدم بهش البته فقط میتونم خط به خط بفرستم

شماره تماس من 09305794357

واسه کسب درامد هم کسی خواست بلاگ من

servatmandi.rozblog.com

سلام عقشم

:wub:

سلام؛ تو بهترین بازیکن جهان هستی   :wub:  :ph34r:  :unsure:

Edited by Psycho
  • Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share