Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

حالا واسپو میشه آیلند اورد مثه فرفره فلگ میزنه یا حالا تویه سی پی با ریل ماموتو جوری میزنه اصن نفهمه از کی خورده

خخخ

ولی اینایی که دیکتاتور میخرن نمیدونم چی فکر میکنن که این زرافرو میگیرن البته ببخشید از دوستانی که خریدن ولی من وقتی یه دیکتاتور میبینم تویه نوب بودنش هیچ شکی پیدا نمیکنم و اگه توو تیم من باشه روحیمو میبازم

:D

داداش این زرافه دراز یا هر چی که هر ککسی اسم روش بزاره همونیه که تاتانه زیره گلد کامل میده به دیکتاتوره خخخ

یا وقتی میره بالا کیگم لگ بود در صورتی که  پینگش از همه بهتر بوده تا با دیکتاتور بازی نکنی نمیدونی چیه حالا هر چی میخوای برا این پست بگو

حالا واسپو میشه آیلند اورد مثه فرفره فلگ میزنه یا حالا تویه سی پی با ریل ماموتو جوری میزنه اصن نفهمه از کی خورده

خخخ

ولی اینایی که دیکتاتور میخرن نمیدونم چی فکر میکنن که این زرافرو میگیرن البته ببخشید از دوستانی که خریدن ولی من وقتی یه دیکتاتور میبینم تویه نوب بودنش هیچ شکی پیدا نمیکنم و اگه توو تیم من باشه روحیمو میبازم

داداش این زرافه دراز یا هر چی که هر کسی اسم روش بزاره همونیه که تایتانه زیره گلد کامل میده به دیکتاتوره خخخ

یا وقتی میره بالا میگن لگ بود در صورتی که  پینگش از همه بهتر بوده تا با دیکتاتور بازی نکنی نمیدونی چیه حالا هر چی میخوای برا این پست بگو

داداش این زرافه دراز یا هر چی که هر ککسی اسم روش بزاره همونیه که تاتانه زیره گلد کامل میده به دیکتاتوره خخخ

یا وقتی میره بالا کیگم لگ بود در صورتی که  پینگش از همه بهتر بوده تا با دیکتاتور بازی نکنی نمیدونی چیه حالا هر چی میخوای برا این پست بگو

دیکتاتور فقط واسه گلده

وس کسایی هم که به گلد اهمیتی نمیدن کوچیک ترین ارزشی نداره.

تو هم که هممون میدونیم گلد میبینی انگار دنیا رو بهت دادن :l

• Like 2

دیکتاتور فقط واسه گلده

وس کسایی هم که به گلد اهمیتی نمیدن کوچیک ترین ارزشی نداره.

تو هم که هممون میدونیم گلد میبینی انگار دنیا رو بهت دادن :l

اتفاقا گلد اصلا مهم نیس برام فقط گلد میاد اگه تیم میتونست برگرده میرم برا پاور نه گلد بعدشم دیکتاتور تویه تونل کنار پاور تو پلیگان رفتم هر نفری که میومد از هر 4 تا 3تاشونو چپ میکردم اگه دیکتاتور خوب نیس پس هانتر خیلی خوبه :lol: :lol: :lol: :lol:

اتفاقا گلد اصلا مهم نیس برام فقط گلد میاد اگه تیم میتونست برگرده میرم برا پاور نه گلد بعدشم دیکتاتور تویه تونل کنار پاور تو پلیگان رفتم هر نفری که میومد از هر 4 تا 3تاشونو چپ میکردم اگه دیکتاتور خوب نیس پس هانتر خیلی خوبه :lol: :lol: :lol: :lol:

خوبه خودت با هانتر هم بازی میکنی الان طعنه میزنی .-.

من نگفتم دیکتاتور بازا نوبن گفتن

من وقتی یه دیکتاتور میبینم تویه نوب بودنش هیچ شکی پیدا نمیکنم و اگه توو تیم من باشه روحیمو میبازم

این نظر منه.اصلا هم نظر من مهم نیست ولی واسه کسایی که میخان بخرند و نظر منو میخان میگم

حالا یکی بیاد بگه تایتان بازا یا وایکینگ بازا نوبن من بدم میاد؟

چون من با 90% پلیرهای حرفه ای تانکی بازی کردم دیگه با این نزدیک5میلیون تجربه بیشتر بازیکنای حرفه ای رو دیدمو یا تویه تیمشون یا مقابلشون بازی کردم ولی تاحالا ندیدم یه حرفه ای دیکتاتور برداره ازشونم بارها پرسیدم بدترین بدنه و سلاح چیه بهم گفتن

این باعث شده که طرز تفکرم نسبت به دیکتاتور کاملا عوض بشه چون تویه بدترین شرایط یا بهترین شرایط حتی واسه شوخی هم ندیدم دیکتاتور بردارن

• Like 5

من وقتی یه دیکتاتور میبینم تویه نوب بودنش هیچ شکی پیدا نمیکنم و اگه توو تیم من باشه روحیمو میبازم

این نظر منه.اصلا هم نظر من مهم نیست ولی واسه کسایی که میخان بخرند و نظر منو میخان میگم

چون من با 90% پلیرهای حرفه ای تانکی بازی کردم دیگه با این نزدیک5میلیون تجربه بیشتر بازیکنای حرفه ای رو دیدمو یا تویه تیمشون یا مقابلشون بازی کردم ولی تاحالا ندیدم یه حرفه ای دیکتاتور برداره ازشونم بارها پرسیدم بدترین بدنه و سلاح چیه بهم گفتن

این باعث شده که طرز تفکرم نسبت به دیکتاتور کاملا عوض بشه چون تویه بدترین شرایط یا بهترین شرایط حتی واسه شوخی هم ندیدم دیکتاتور بردارن

نظر من اینه هیچوقت السیدا با قریز رو دیکتاتور نزارین که میشین مرجع تقلید نوب ها ددی: حالا که فریز رو وایکینگ میزارم میبینم چه اشتباهی کردم ولی برایه گلد گیری دیکتاتور بهترینه و نداریم مثلش مگه تو ایسلند تایتان بیاد

خوبه خودت با هانتر هم بازی میکنی الان طعنه میزنی .-.

با هانتر بازی کردم برا همین میدونم چقدر بده

نظر من اینه هیچوقت السیدا با قریز رو دیکتاتور نزارین که میشین مرجع تقلید نوب ها ددی: حالا که فریز رو وایکینگ میزارم میبینم چه اشتباهی کردم ولی برایه گلد گیری دیکتاتور بهترینه و نداریم مثلش مگه تو ایسلند تایتان بیاد

من که هر وقت میدیدمت ایزیدا رو رو دیکتاتور گزاشته بودی :huh: 

• Like 4

البته تو نمیتونی ببینیش طبیعتا :P

چی میشد منم نمیتونستم ببینم؟ ^_^

اقا برا شما هم اینجوریه؟

fsa.png

Edited by r_spider_EN0

کاش یه کیت شافت دیکتاتور میزاشتند من بخرم

خخخ

:P :lol:

Edited by r_spider_EN0
  • Like 2

سلام به همه تانکی های عزیز

دوستان گل ایرانی . ما تو اسکایپ یه گروه داریم که همه اونجا با هم هماهنگ میشن . هر کی دوست داره میتونه ای دی اسکایپ منو ادد کنه تا وارد گروه بشه . این آی دی من هست amir Osiris .

.هر هفته 1 بازی بین ایرانی ها برگزار میشه که همه میتونن شرکت کنن

• Like 8

سلام به همه تانکی های عزیز

دوستان گل ایرانی . ما تو اسکایپ یه گروه داریم که همه اونجا با هم هماهنگ میشن . هر کی دوست داره میتونه ای دی اسکایپ منو ادد کنه تا وارد گروه بشه . این آی دی من هست amir Osiris .

.هر هفته 1 بازی بین ایرانی ها برگزار میشه که همه میتونن شرکت کنن

فقط مخصوص رنک های بالاس ؟ :mellow:

تو اول سعی کن خودتو بشناسی

من خر مذهبم ؟

گلم من هنوز سنم به حدی نرسیده که بخوام مذهبم رو جدی بگیرم

در ضمن اشما خیلی دیگه مذهبتو ول کردی

تو هنوز بازی منو ندیدی بعد میگی بی عرضه دیگه نمیتونم چیزی در موردت بگم

در ضمن من قبلا هم گفتم دیگه از رنک کاپیتان نمیخوام بالاتر برم

وگرنه الان بودم

بن کنم ؟

کلا فک کنم ی نفرو تو عمرم تو تمام بازیا ریپورت کردم

اونم سرف تو همین فروم عکس گزاشته بود دیگه نمیشد ریپورت نکرد

در ضمن یکم ادب رو رعایت کنی بد نیست اینجا محلتون نیست -_-

مذهب قبول داری چون هنوز بچه ای به قول خودت . بزرگ که شدی یه کم کتاب بخون بدش به نتیجه زیر میرسی در مورد پری و کوتوله ها و خدایان

bible : i was blind but now i see !

لازم نکرده بازیت ببینم کسی که پستا بی ربط میزاره منطق نداره کسی هم که منطق نداره تو این بازی باره رو دوشه تیمش

رنک اپ کردن اصلن مهم نیس مهم اینه که هر وقت میری رنک بالاتر بهترین چیزا ممکن داشته باشه وگرنه نن جون کروبی هم میتونه تا تهش بره اگه زمان بزاره و شمام بالاتر از کاپیتان نمیری چون بلد نیستی کریستال جم کنی تانک دیگران هر لول از تو بهتر میشه

در مورده ادب هم چیزی نگفتم که بهت به هر حال شرمنده و محله بنده تهران الهیه هستم و شما احتمال میدم یه جای هستی که هر روز شیر گاوا رو میدوشی خخخخ شوخی کردم  عصبی نشی :lol:  

شرمنده از همه به خاطره این پسته کاملا بی ربط

btw tabrik be sasha jan vase rank up :)

Edited by G.L.A.C.I.U.S

مذهب قبول داری چون هنوز بچه ای به قول خودت . بزرگ که شدی یه کم کتاب بخون بدش به نتیجه زیر میرسی در مورد پری و کوتوله ها و خدایان

bible : i was blind but now i see !

لازم نکرده بازیت ببینم کسی که پستا بی ربط میزاره منطق نداره کسی هم که منطق نداره تو این بازی باره رو دوشه تیمش

رنک اپ کردن اصلن مهم نیس مهم اینه که هر وقت میری رنک بالاتر بهترین چیزا ممکن داشته باشه وگرنه نن جون کروبی هم میتونه تا تهش بره اگه زمان بزاره و شمام بالاتر از کاپیتان نمیری چون بلد نیستی کریستال جم کنی تانک دیگران هر لول از تو بهتر میشه

در مورده ادب هم چیزی نگفتم که بهت به هر حال شرمنده و محله بنده تهران الهیه هستم و شما احتمال میدم یه جای هستی که هر روز شیر گاوا رو میدوشی خخخخ شوخی کردم  عصبی نشی :lol:  

شرمنده از همه به خاطره این پسته کاملا بی ربط

اگه شما تو سن من کور بودی خوشبختانه من نیستم من کلی فیلم دیدم

تا حدی که میتونم ی مسلمونو قانع کنم خدا نیافریدش اینقد براش دلیل میارم که کمونیست بشه

ولی وقتی قرانو میخونم دهنم بسته میشه :)

در مورد بازی کردن ی چیزی میتونم بهت بگم که بیا توی ی بتل بهت نشون بدم

رنک بالاتر نمیرم چون کل فان بازی رو تو همین رنکای خودم میبینم و از این پایین تر

این رنکاست که با هر گان و بدنه ای بخوای میتونی بازی کنی و خوشبختانه ی ماهه تو تیم بازنده نبودم باشم هم نتیجرو عوض میکنم

ببخشید این ملاک نیست که چون شما تو الهیه زندگی میکنی باید حتما با ادب باشی

من مشهد زندگی میکنم سجاد بزرگمهر جنوبی

تو مدرسه داریم کسایی ککه با این که از به حساب بالاشهر میان ولی تو ی جمله فحش ندن جمله تموم نیمشه

عصبی بشم؟!!

اونم به خاطر حرف یک نفر که نمیشناسمش و نمیدونم کی هست ؟

هه -_-

اینم یادم رفت در مورد اون جمله ای که قرمز کردم بگم

مهم نیست که بهترین چیزارو داشته باشی

مهم اینه که از اونی که داری بهترین استفادرو بکنی

من تو بتل ام2 جلوم در بیاد با این اک حریفم نمیشه

با ام1 میرم ام2 دراگرو میزنم

دو سبک متفاوت بازی میکنم

واسپ اسموکی و واسپ ایزیدا

تو هردو هم موفق بودم تا حالا

Edited by r_spider_EN0

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in