Jump to content
EN
Play

Forum

[RO] Romanian players

Share

Recommended Posts

salut stie cineva daca poti transfera cristale la alt jucator ?

si daca da cum se face

nu poti sa transferi cristale altui jucator , e testata faza :) , dar daca vrei neaparat ai 2 posibilitati: 1 poti cumpara cristale si le cumperi cui vrei tu , ca trebuie sa precizezi un cont nu conteaza daca e al tau sau nu . Varianta 2 este sa faci hack pt cineva , si nu-o sa-ti spun cum se face asta , e destul de greu oricum , mie nu mi-am facut hack oricum :)

i no vorbesc romanian and eu 'm not roman ....me si felixvis iulimondial321 inubyvtc boboiii and cative others suntem from alta country.ok?

ma doare-n pla :))))))) glumeam ma

Facem clan????

mjoritatea au deja un clan , adica fiecare este intr-un clan .... si nu cred ca ar iesi din clanurile lor

Te rog implicama in clanul tau,as vrea sa iau parte in clan wors,joc foarte bine,am luat 6 golduri azi!!!

Deci........ nu ma refuzati va rogg!!

Tanki Onlineeeeee ;)  ;)  ;)

ce bine sti engleza , clan "wors"...... e wars nu wors , parca ai spus la mine pe clan ca ai invatat FOARTE bine enlgeza....

Edited by ilidan10

nu prea sunt romani pe forum sa sti , cel putin nu romani demni de vorbit cu ei , or sa inceapa sa te injure si sa-ti faca proleme cu prima ocazie pe care le-o dai :)

• Like 1

bun, bun.   eu am jucat ca si aparator, defensiv 90%, o buna perioada de timp cu shaft-ul  insa acum exersez cu rail, un joc mai ofensiv.

in cateva zile achizitionez si rail-ul la M2 si Hornet M2 . imi mai trebuiesc cateva cristale.

Poate intro zi ne facem si noi o echipa. sincer , m-am cam plictisit sa joc asa , care cum se nimereste. mi-ar placea sa ne facem o echipa  si chiar daca suntem slabi , sa traim si noi experianta unui joc in echipa...

• Like 1

bun, bun.   eu am jucat ca si aparator, defensiv 90%, o buna perioada de timp cu shaft-ul  insa acum exersez cu rail, un joc mai ofensiv.

in cateva zile achizitionez si rail-ul la M2 si Hornet M2 . imi mai trebuiesc cateva cristale.

Poate intro zi ne facem si noi o echipa. sincer , m-am cam plictisit sa joc asa , care cum se nimereste. mi-ar placea sa ne facem o echipa  si chiar daca suntem slabi , sa traim si noi experianta unui joc in echipa...

eu am clan :) unul dintre cele mai active clanuri din fostul M2 

eu as avea sanse sa gasesc o echipa ?  nu sunt f experimentat, insa ma pot lasa indrumat cu usurinta.

sigur trebuie sa indeplinesc ceva conditii pt a avea ceva sanse , nu ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...