Jump to content
EN
Play

Forum

[BP] Balcanian players

Share

Recommended Posts

Agree, sorry cuz i'm not writing in croatian/serbian language (whatever), I'm from Slovenija and yeah, you could add Slovenia on first page, there are many many slovenian players, but most of them don't even know waht forum is. So whatever, you cann add me.

Slovenia added :)

Поздрав другарице и другови :) Исти коментар сам поставио и у групи српских играча.Тражим неког ко хоће да направимо неку мању или већу екипу за борбе. Лакше бисмо напредовали и зарађивали. Нарочито сад кад је најављено утростручење фонда битака. Ја углавном играм CTF, ређе TDM. Јако тешко наилазим на добре екипе - углавном су то неки мајмуни који не желе договор око одбране и напада, па често узалуд играм. Али сад, кад је најављено ово утростручење фонда тимски рад ће бити много битан. Ако неко има сличних проблема - нека се јави :) Поздрав свима.

Zaboravio si Mia.ArchangeI . Nju trebaš još da dodaš.

Odmah :)

Поздрав другарице и другови :) Исти коментар сам поставио и у групи српских играча.Тражим неког ко хоће да направимо неку мању или већу екипу за борбе. Лакше бисмо напредовали и зарађивали. Нарочито сад кад је најављено утростручење фонда битака. Ја углавном играм CTF, ређе TDM. Јако тешко наилазим на добре екипе - углавном су то неки мајмуни који не желе договор око одбране и напада, па често узалуд играм. Али сад, кад је најављено ово утростручење фонда тимски рад ће бити много битан. Ако неко има сличних проблема - нека се јави :) Поздрав свима.

Na mene ne računajte, nikad ne stižem :/

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...