Jump to content
EN
Play

Forum

[SLO] Slovenian players

Share

Recommended Posts

pozdravljeni!

sem Slovenec bolj natančno iz Grosuplja blizu Ljubljane.

igro igram že 2 leti in sem na računalniku vsak dan po 1,5 ure

v garaži imam m1 firebird m1, viking, m1 railgun in m1 titan.

dodajte me prosim!

ime zigakovac 

spol moški

Edited by zigakovac

Šola se bliža koncu, kam nameravate iti na počitnice?

Okrog bajte bo čisto OK.

hec...

Zadar (Stari Grad), Hrvaška in pa doma v glavnem. Med počitnicami imam pa namen biti bolj športno-aktiven in pa priti do ranka General ali pa Marshal. :D

In vi?

Edited by MA3CTPO_HA_XAHTEP

Hmmm, vidim, da je naša stran pod temo "Conversation clubs" še kar dobro urejena (v mislih imam 1. objavo-glavno stran). Nekateri imajo kar nekaj nakracano...

Bom med počitnicami naredil eno luštno slikco (v zvezi s tanki in slovensko zastavo/simbolom), da bo šla za uvodno/naslovno sliko tukaj (na 1. oz. glavno objavo). Bi poskusil še kdo?

:)

^ Uhh, tole ti lahko jaz cel dan predavam. :D

Tukaj je link, ki ti bo mogoče pomagal (pobrskaj malo po zgornjih straneh): http://en.tankiforum.com/index.php?showforum=138.

Potreboval boš kakšen program (jaz uporabljam Adobe Photoshop CC - kolikor tolikor v redu slike se da narediti tudi z Microsoft Powerpointom, jaz sem že v zgodovini naredil kakšno v redu sliko v njem). :)

a ti uporablaš adobe photoshop cc? k men kaže da je za plačat (mesečna naročnina) :(

pa me zanima če si pol to dawnloadu kako drgač, torej zastonj al si plaču oz. plačuješ?

• Like 1

Okrog bajte bo čisto OK.

hec...

Zadar (Stari Grad), Hrvaška in pa doma v glavnem. Med počitnicami imam pa namen biti bolj športno-aktiven in pa priti do ranka General ali pa Marshal. :D

In vi?

Okrog bajte xD hahah

Hrvaška, na morje itak, ostalo pa še ne vem. Nekako bom verjetno priplezal do ranka Lieutenant General.. :D Več časa bo za igranje.

Hmmm, vidim, da je naša stran pod temo "Conversation clubs" še kar dobro urejena (v mislih imam 1. objavo-glavno stran). Nekateri imajo kar nekaj nakracano...

Bom med počitnicami naredil eno luštno slikco (v zvezi s tanki in slovensko zastavo/simbolom), da bo šla za uvodno/naslovno sliko tukaj (na 1. oz. glavno objavo). Bi poskusil še kdo?

:)

Mogoče jaz, ne vem še :P

Ne uporabljam Adobe Photoshopa CC, ampak CorelDRAW Graphics Suite X6 =D

Edited by xTremeAluminium
  • Like 1

Dobr si tole zastavu sam naj bodo res sam SLO igralci not ... pa za treninge in use je velik boljs od skayp-a program  RaidCall ga sam ze neki uporabljam ... pa sumnikov ni k mam tipkovnco na eng ...  :D, ka se pa mojga igranja tice igram k mam cas ucas ob 6h spet drugic ceu popoldan al pa od 24h pa do 3h uglavnem nism primeren za tole me pa lahk uclanis tko za obcasne treninge, kak nasvet igralcem brez iskusenj, mam pa se 2 igralca doma stara 11 in 6 let ;) , doma sm iz dolenjske pa mislim d je moja slovnca kr uredi :lol: pa se tole mors vedet .... sovrasim uporabnike droge - v igri d nau pomote...

Edited by tilen1232
  • Like 1

a ti uporablaš adobe photoshop cc? k men kaže da je za plačat (mesečna naročnina) :(

pa me zanima če si pol to dawnloadu kako drgač, torej zastonj al si plaču oz. plačuješ?

Brezplacno je. Samo dol potegnes iz njihove strani. Ce rabis pomoc mi pisi v ZS na forumu (imam skrekano, tako da ni treba placati po 30 dneh uporabe).

Okrog bajte xD hahah

Hrvaška, na morje itak, ostalo pa še ne vem. Nekako bom verjetno priplezal do ranka Lieutenant General.. :D Več časa bo za igranje.

Mogoče jaz, ne vem še :P

Ne uporabljam Adobe Photoshopa CC, ampak CorelDRAW Graphics Suite X6 =D

Hmmm, bom poskusil tale programcek.

Dobr si tole zastavu sam naj bodo res sam SLO igralci not ... pa za treninge in use je velik boljs od skayp-a program  RaidCall ga sam ze neki uporabljam ... pa sumnikov ni k mam tipkovnco na eng ...  :D, ka se pa mojga igranja tice igram k mam cas ucas ob 6h spet drugic ceu popoldan al pa od 24h pa do 3h uglavnem nism primeren za tole me pa lahk uclanis tko za obcasne treninge, kak nasvet igralcem brez iskusenj, mam pa se 2 igralca doma stara 11 in 6 let ;) , doma sm iz dolenjske pa mislim d je moja slovnca kr uredi :lol: pa se tole mors vedet .... sovrasim uporabnike droge - v igri d nau pomote...

Tole je bolj kot ne namenjeno za pogovarjanje in podobne reci, za kaj bolj resnega (treningi, tekme...) pa so namenjeni klani.

Btw, cestitke se tebi za Generalissima. :)

Tole je bolj kot ne namenjeno za pogovarjanje in podobne reci, za kaj bolj resnega (treningi, tekme...) pa so namenjeni klani.

Btw, cestitke se tebi za Generalissima. :)

Ja sej vem ... sam tko mal več sm napisu ... :)

Ja Generalissimo je pa tko .... če nisi na drogi ne igraj ... :( HVALA za čestitke ...

Ja sej vem ... sam tko mal več sm napisu ... :)

Ja Generalissimo je pa tko .... če nisi na drogi ne igraj ... :( HVALA za čestitke ...

Ja, treba je najdit primerno sobo, če jo pa že ravno ni, pa PRO Battle. Tisti, ki so že dolgo Generalissimi itak delajo samo še na drogah.

Zdele se pa bolj zares začne (StarLadderTV) glede klanov. Bodo tudi prenosi v živo in upam, da boste držali pesti za nas, ker naš klan edini na Tankih predstavlja slovensko zastavo. :)

No zdej že pol meseca ni nobeden nič napisal, pa sem se odloču da vas malo spodbudim. Drugače je pa še zelo, zelo veliko SLOVENSKIH igralcev, ki so neaktivni na forumu, ali pa sploh ne vedo kaj je to. Drugač bi se blo pa fajn zment za en battle z samimi slovenci, ampak to da bi blo vsaj 4 vs 4. Uživejte.

Edited by Nikk

Ammm... še en predlog xTreme... dodaj pod memberje macmutota in tilna. Lep pozdrav iz zelenih dobrav.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...