Jump to content
EN
Play

Forum

[SLO] Slovenian players

Share

Recommended Posts

Oj. Ce kdo rab mu naberem deset tisoc kristalov za evro. Imam 4 slovence ki lahk potrdijo da sem jim nabiral, da sem posten, nic ne porabim, dam naslov, kamor posljes v kuverti dnar, ko ti naberem zamenjas geslo.

Lahk se zmenmo tudi za rankanje, ker hitr rankam, igram po cele dneve.

Toj drgač prot pravilm, pa če že ti nauš drugm nč accounta pokvaru, pa oni teb plačal naujo....

Toj drgač prot pravilm, pa če že ti nauš drugm nč accounta pokvaru, pa oni teb plačal naujo....

?

Edited by dinc2

Ne vem kaj mislis s tem, ampak to pocnem brez problemov ze en let, nabrou vec kot miljon pa pol kristalov ze 4 razlicnim slovencem veckrat in mi narocijo se ker zaupajo in tut majo moj naslov.

Itak da je prot pravilom ker tankiju puberem dnar, ampak tanki je prvec odeeruski, jst sem vec kot dvakrat cenejsi

Edited by serovburek

Ne vem kaj mislis s tem, ampak to pocnem brez problemov ze en let, nabrou vec kot miljon pa pol kristalov ze 4 razlicnim slovencem veckrat in mi narocijo se ker zaupajo in tut majo moj naslov.

Itak da je prot pravilom ker tankiju puberem dnar, ampak tanki je prvec odeeruski, jst sem vec kot dvakrat cenejsi

Kvab reku, maš srečo da ti folk plača...jest vem da ti neb gunga eura poslou

Skoraj noben ne bi poslal, saj večina ne kupuje kristalov. Tisti, ki pa kupujejo, raj premislijo, če se jim bolj splača pri tankiju kupit ali pa pri prijatlu.

Skoraj noben ne bi poslal, saj večina ne kupuje kristalov. Tisti, ki pa kupujejo, raj premislijo, če se jim bolj splača pri tankiju kupit ali pa pri prijatlu.

Na sploh se ne splača...najbol da si moderator al pa da so tvoji frendi moderatotji pa od tm služš...

• Like 1

Gledam kaj postajajo tanki.. "pay to win", no sej so postal že doug nazaj. Pa te ciganski premium računi, kt da ti bo ful pomagal, sam še bl bodo zasral igro in igralce..

Oni hočjo zjebat flash tanke zato da bodo usi šli na unity tanke, čeprou naujo accjou premestil ke...

Res grdo, da nam to privoščiš, katekizem. Sploh pa da greš še ns, Slovence, reportat? Teb je v bistvu vseen, če nekdo krš pravila. Ti samo hočš, da drugi trpijo.... Beda od karakterja.

• Like 1

Res grdo, da nam to privoščiš, katekizem. Sploh pa da greš še ns, Slovence, reportat? Teb je v bistvu vseen, če nekdo krš pravila. Ti samo hočš, da drugi trpijo.... Beda od karakterja.

Ti zase govor :) Moj karaktr je čist uredu...no ja, odvisn kerga uprašaš bi loh reku. Nočem da drugi trpijo, sploh ne (no ja, spet odvisn kdo je), sam takle folk te hitr zafrkne...Aveš, da mu neb kdo slučajn nasedu pa to.

Ti zase govor :) Moj karaktr je čist uredu...no ja, odvisn kerga uprašaš bi loh reku. Nočem da drugi trpijo, sploh ne (no ja, spet odvisn kdo je), sam takle folk te hitr zafrkne...Aveš, da mu neb kdo slučajn nasedu pa to.

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=291890

Aha, zdej vidm kako me hočš zafrknt. Kaj je, a se boš šou mal jokcat kr nism dubu bana? 

Čak čak, boš že nekako trpel. To bomo pa še vidl.

Ti si totalna polomija. Ej res, sam sram te je lahko.

Edited by E.Leclerc
  • Like 1

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=291890

Aha, zdej vidm kako me hočš zafrknt. Kaj je, a se boš šou mal jokcat kr nism dubu bana? 

Čak čak, boš že nekako trpel. To bomo pa še vidl.

Ti si totalna polomija. Ej res, sam sram te je lahko.

Ne ne, eni nismo 5 let stari da bi se kr tko mal jokal. Drgač pa mislm da je brezveze tlele not se kregat ker noben nima nč od tega. Če se hočeš kregat mi PM pošl pa bom z največimu veselam odgovoru, tale topic nj pa ostane za to k je biu namenen :)

katekizem je tipicni slovenski predstavnik nevoscljivosti, slovenska fousija bi lahko imela katekizmovo faco na grbu. No, jst se ne jokam, ampak te grajam ker zarad takih kot si ti katekizem, gre Slovenija v p.m., zarad slovernske nevoscljivosti in razdeljenosti. Prosim da se ne oglasis vec tu na forumu, ker te ljudje ne marajo. Pa egoizem ti je zrastel malo prevec, do neba ti strli in se prosim malo nauci poniznosti

Edited by dinc2
  • Like 2

katekizem je tipicni slovenski predstavnik nevoscljivosti, slovenska fousija bi lahko imela katekizmovo faco na grbu. No, jst se ne jokam, ampak te grajam ker zarad takih kot si ti katekizem, gre Slovenija v p.m., zarad slovernske nevoscljivosti in razdeljenosti. Prosim da se ne oglasis vec tu na forumu, ker te ljudje ne marajo. Pa egoizem ti je zrastel malo prevec, do neba ti strli in se prosim malo nauci poniznosti

Evo, tko se govori prjatu!!!!!!!!!!!!!

Glej, katekizem misl samo nase, drugim pa nč ne prvošč...Reku bi, da je zelo samovšečen pa neprvoščljiv. Ta tip bo vedno samo nase gledu, pa hotu, da drugi trpijo.

Joj, take ta najbolj pametne ponavad razbijemo k p. Glej, karma tud enkrat pride. ;)

Edited by E.Leclerc

Joj, take ta najbolj pametne ponavad razbijemo k p. Glej, karma tud enkrat pride. ;)

you wat m8? dej odrast najprej, prosm...kr se pa tiče usega drucga, mam dobr karaktar u real lifu, kr se pa tiče tankou so pa sam ena igrca k jo pač iskoristm čim bol kokr jo lahko.

you wat m8? dej odrast najprej, prosm...kr se pa tiče usega drucga, mam dobr karaktar u real lifu, kr se pa tiče tankou so pa sam ena igrca k jo pač iskoristm čim bol kokr jo lahko.

Kaj je, se je korenjak ustrašu?

ok

Sam ta katekizem se more mal umirit. -.-

Dej mir dej no, prosm. Že par poustou sm jest čist isto napisou k extreme, pa ti kr nabijaš tlele. Tamau, umir se mau prosm, resno mislm. Pust ta topic prmir pa nej pride nazaj na ke k je biu - narejen je biu za to da se slovenci med sabo spoznamo ipd., ne pa za to da se kregamo tle not. Tok da prosm mau hormone umir pa pust ta topic prmir z takimi izjavami.

Katekizem, ja ta forum je da se spoznamo in sodelujemo , ne pa da prijavlas slovence in jim privoscis bann. Pa nimas nic od tega, pa tudi noben ti ni nic naredu. Taki mi gredo tok na zivce , ce bi te v zivo srecal ti ne bi bilo prav prijetno. Odfukaj se nekam stran ker takih slovenci pri poznavanju ne rabmo. Serovburek je zarad tebe dobil en teden banna, pa nic ti ni naredu, samo nevoscljiv si mu ker zasluzi denar ti pa ne.

Taprav gorenc zafukan, skrtuh kot gorenska skrta zemlja med alpami

Se opravicujem vsem gorencem ki so fajn. KAtekizem to ni.

Edited by dinc2

Katekizem, ja ta forum je da se spoznamo in sodelujemo , ne pa da prijavlas slovence in jim privoscis bann. Pa nimas nic od tega, pa tudi noben ti ni nic naredu. Taki mi gredo tok na zivce , ce bi te v zivo srecal ti ne bi bilo prav prijetno. Odfukaj se nekam stran ker takih slovenci pri poznavanju ne rabmo. Serovburek je zarad tebe dobil en teden banna, pa nic ti ni naredu, samo nevoscljiv si mu ker zasluzi denar ti pa ne.

Taprav gorenc zafukan, skrtuh kot gorenska skrta zemlja med alpami

Se opravicujem vsem gorencem ki so fajn. KAtekizem to ni.

ja, škrtuh en gorenski 

lej, to so pa pač gorenci..škrti pa prvoščljivi

oni se brigajo samo zase, za druge pa jim sploh ni mar... sovražm gorence glupe

Edited by Unexplainable

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...