Jump to content
EN
Play

Forum

[SLO] Slovenian players

Share

Recommended Posts

Opraulam svoj deu, pa ti? Poglej kašn topik si naredu, kašne topike delaš. Ne se name spraulat, jest ti nč nočem. 

Da še odgovorim na use opazke od prej, jest nobenmu ne pametujem in se ne obnašam arogantsko. Ne vrjameš? Urpaš kerga kol k je kdr kol z mano delou...vi se sploh ne zavedate kok velik sm jest za tanke že naredu, brez da bi kdorkol od normalnih igraucou kej vedu. Pomagou sm že tolikim k noben od vas vrjetn nikol ne bo, tok da prosm, predm me ne spoznaš se ne oglašej.

Pa nej za konc dodam še tist slovensk pregovor: "Najprej pometi pred svojim pragom" :)

Pa lep dan še naprej  ;)

zam za kristalčke boš zdej men težiu a?!

dej pober se najd si zabavo kjer drugje sam ljubosumen si k se mamo eni lahk fajn za razliko of tebe )

to vse ne govorim iz jeze ampak vem 100%

Ne delam za kristale, če bi za kristale delou bi biu že multimiljarder glede na to kok velik sm naredu. Pa ne, ni vidt da maš ti lajf, čist odkrit povedan. Pa tud ne obnašam se jest arogantsko kokr sm biu zanč obtožen, ampak se ti :)

In case any of you have issues with an Helper, please contact its related Administrator in order to file a complain since doing so in public is not authorized and such arguments will be removed immediatly.

I would also like to remind to you all that, when staying inside ANY of Tanki Online sites, you must follow the Game Rules without any exceptions — violating by using your own language instead of English won't let you escape from getting banned if you are violating the Rules.

Živjo vsem!

Sem povsem frišn v tej igri... mičken € sem not vložil tako da malo hitreje rastem.

Potreboval bi mal pomoči in sicer kako je z nadgradnjami M0 modelov, se splača ali raje čakat na M3 oz. nadgrajevat M1 ali M2?

Če je pa kakšen interesent za igro pa naj me doda, lahko tudi skyep: jure.vidrih

Lp, Jure

Živjo vsem!

Sem povsem frišn v tej igri... mičken € sem not vložil tako da malo hitreje rastem.

Potreboval bi mal pomoči in sicer kako je z nadgradnjami M0 modelov, se splača ali raje čakat na M3 oz. nadgrajevat M1 ali M2?

Če je pa kakšen interesent za igro pa naj me doda, lahko tudi skyep: jure.vidrih

Lp, Jure

Živijo, imam nekaj nasvetov zate. :)

Jaz ti osebno svetujem, da počakaš in si kupiš prvo M1, potem M2, in ko bo čas tudi M3! Potem pa nadgraduj (micro upgrejdaj) svoj M3 da bo sčasoma postal M4.

Lp.

Živjo vsem!

Lp, Jure

Tudi jaz ti priporočan, da si nadgrajuješ najprej M1 potem M2 in ne tako, da bi preskakal in kupil M3 takoj.

Edited by superplayer_TO

Najprej prav lep pozdrav

Zanima me kako se lahko včlanim,,,,,,?

imam pa tudi en zelo čuden problem,pa bi prosu,če mio lahko kdo pomaga

Problem je ta,da ko peljem tank naprej in zavijam v levo,mi noče streljat,v desno pa dela vse normalno in za igrat je to res nerodno.

Za kakršno koli pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem

kojotx

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...