Jump to content
EN
Play

Forum

[SLO] Slovenian players

Share

Recommended Posts

Najprej prav lep pozdrav

Zanima me kako se lahko včlanim,,,,,,?

imam pa tudi en zelo čuden problem,pa bi prosu,če mio lahko kdo pomaga

Problem je ta,da ko peljem tank naprej in zavijam v levo,mi noče streljat,v desno pa dela vse normalno in za igrat je to res nerodno.

Za kakršno koli pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem

kojotx

Lep pozdrav,

za včlanitev samo napiši tukaj in te bo xtreme vrjetno dodal...kar pa se tiče tvojega problema, temu se reče kejboard ghosting, je dost pogosto in se ne da rešit, razen če zamenjaš tipkovnico. --->TUKAJ<--- lahko sprobaš delovanje tvoje tipkovnice, pritisni tiste določene tipke in videl boš kaj se bo pokazalo na ekranu (če se določena tipka ne prikaže (v kombinaciji pritisnjenih tipk), pomeni da tipkovnica "ghosta".

Upam da ti je to pomagalo,

lep pozdrav,

Nik/katekizem

Ni problema, to so te poceni tipkovnice, mam isti problem...bi naroču gaming tipkovnico iz ebaya ampak ma slovenščina preveč šumnikov itd ki jih tam ni....bomo preživel z tem kar mamo :D

ja sej,nu prej sem jemu Logitech-k330 in je delala normalno ampak  jo je pobralo,očitno slab roba in preveč pritiskanja,tak da bom probal isto nabavit

gledal sem jih tud na mimo vrste,pa ne vem še kaj bi,,,,,,

ja,tisto dolgo,,,,,,,no sem ugotovil,da tiste tipke na levi saj veste,ki so za naprej,nazaj,itd,,,,,delajo normalno,sam moja leva roka je kot da je ne bi bilo,,,,hahaha,,,,tak de je mal nerodno igrat z desno z levo pa streljat,,,,,,,

Dons so še mal kod za Tanki X podelil, jutr prod večeru enkrat bomo streamal, če je kdo zainteresiran loh pošlem link u PM :D

• Like 1

oj živjo,,,,jest bi prubav,sej koda že imam,......za link bi pa prosu,sej navim lih kak gre tu,,,,,

kodo si dobiu? to ni tista koda k jo dobiš ko registriraš ampak je posebna koda izdana (do zdej) samo 300 normalnim igralcem in približno 50 posebnim...

aha,,,ja saj pravim da ne vem točno kako to gre,,,piše pa da je to moja registracijska koda,,,,,,

Lahko slikaš prosim? pa kodo prekrij

Congratulations! You've successfully reserved your nickname — kojotx.

Your registration code:

Enter this code when registering in Tanki X during the open testing and start playing the game with your nickname from Tanki Online!

You can get your code again at codes.tankionline.com.

If you didn't request the registration code, simply ignore this email.

to je to

To ni prava koda, ta koda ti bo prišla prav šele ko pride to odprtega testiranja. 

Povabilo na trenutno testiranje pa zgleda nekak tkole
UdS8jwI.png

ja no,kakor koli že bomo pač še čakali

a morda veš veš kdaj je približno predvideno da se to začne?

Nič še ni predvideno, glede na to v kakšnem stanju je trenutno, ne prau kmalu...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...