Jump to content
EN
Play

Forum

[SLO] Slovenian players

Share

Recommended Posts

Sem iz osrednje slovenije, bolj natančno iz Horjula. Igro igram že 3 leta, vendar le občasno. Imam tudi youtube kanal (urbancer builder) kjer občasno objavim kakšen posnetek.

Edited by Dr.Urbi
  • Like 1

Jst sm tut iz slovenije ljubljana. Sm str 16. Pa nimam clan tko da ce rab kksn klan slovenski mal pomoci lahko pove. Pa mam m2 isido frezzer railgun pa hornet pa nameravam se dictatorja kupt.

ps: prosm dodej me za clana pa tisti k ste blizu mojga ranka me dodejte za prjatle.

Pa mal veilk napak je k pisem s telefona. sory

• Like 1

jst sm tud is slovenije in sicer z dolenjske.rad igram tanke,star 17,skype player tud.Vem sem majhen rank to je zato ker sem sel od zacetka.nimam klana in bi prosil za kksenga.Ce bi radi igro prek skypa me dodajte benyeliminator

• Like 1

Lep pozdrav. Igram 3 mesece to igro. Spoznal dost drugih igralcev iz Slovenije. Sem iz Ljubljane. Upam, da bo v prihodnosti kaksen dober clan, sestavljen pretezno iz dobrih slo igralcev, slo jezik je prednost. Imam dodanih kar nekaj slo igralcev  na moji listi. Najvisji rank ima igralec BIGG, ima *podcrtano rdeco zvezdo*, ne vem kako se imenuje ta level.

Imam hornet1, rail1, freeze1, viking1. Za ta kratek cas sem uspel le to nabavt ampak ze sparam za naslednji popust.

Pricakujem, da boste dali kaksen nasvet za slo igralce, kako napredovati in postati boljsi, da se vam morebiti pridruzijo v prihodnosti.

Edited by dinc2
  • Like 1

Rabim nasvet na katero orozje naj se osredotocim, da pridem cez par mesecev v team, kaj rabite. Mogoce bi tudi kupil nekaj kristalov. Pa kako sploh prides iz 4. lige v 3. ligo

Edited by dinc2

Glede orozja se mors vecinima odloct sam. Lahko ti pa svetujem sam povej s kerim podvozjem igras kere mape pa a si bl napadaln al raj brans.

iz 4. V 3. Ligo pa nism 100% ampak se mi zdi da so turnirji in neki ekip napreduje v visjo skupino

Sem bolj napadalen ampak vsec mi je da s freezom tudi dobr branim. Skoraj vedno uporabljam hornet .

A imate kaksen nasvet za sabotazo, mult in igralce z vec accounti. Pobrali so mi ogromno kristalov. Bann dobi samo njihov drugi ali tretji account. Boli me ko se ti smejijo v faco, ker vedo, da jim ne mores nic. Danes v igri dosegel cez 7000 tock, skoraj zmagali potem pa prideta 2 sabotirata in zgubim 7000 kristalov. Dobil samo 1000.

Edited by dinc2

Ce uporablas hornet bi ti svetovov isido-ce se ti zdi pa dolgocasna pa freezer ki je tudi dobr. Js na hornetu upprabljam se railgun, je zelo dobra kombinacija ce nasprostniki veliko napadajo ti pa samo streljas. Glede saboterjov pa bl tesko kej nrdis ce ekipa ne kicka lahko pa probas /vote njegovoime pa ce jih bo dos v igri to nrdil bo prsu admin pa ga sam kicku. Svetujem ti tudi da ce igras dovge igre imej veliko drugsov ali pa igraj s prijatelji. Lahko me dodas

JE admin lihkar napisu , da trenutno delajo na novem sistemu kick player, tako da bo kmalu ta problem menda resen. Ja, rad bi dodal te za prijatelja, sam kako to narest prek foruma.

Moram povedat, da sem specializiran za Highland, igram dolge igre in imam ponavad najvec tock od vseh, ker dobis dvojne tocke za unicenega tankca z zastavo *freeze dela svoje* in tudi isido iz oddaljenosti vecinoma unicim.  Zbiram pa igro, ki je moj rank najvisji dovoljen v igri.

Dokler ne uredijo nov sistem kicka, pa vse vec igram Polygon deathmatch. Najraj od 500 do 999 destroy limit.

Zadnjic sem bil drugi in pobral 8000 kristalov. Prvi je dobil 13.000. Se splaca, ker dost igralcev pride do 400 unicenih tankov potem pa se jim ne da vec in zapustijo igro. Tako si mi, ki ostanemo razdelimo njihov plen. Pa se ene 10x smo imeli gold box. Dobil niti ene, ker s hornetko sem bolj svoh proti velikanom.

Edini problem je dobit igralce za 999 destroy limita. Sam ta dan je bilo non stop full zasedeno, po 14 do 16 igralcev.

Edited by dinc2

Najvisji rank ima igralec BIGG, ima *podcrtano rdeco zvezdo*, ne vem kako se imenuje ta rank.

Major

1000th post :DDD

Edited by Dr.Urbi

Danes sem kupil freeze m2, ker je op na polygonu. Kupil sem se hunter m1 in rico m1. S hunterjem sem zadovoljen bolj kot z vikingom in hornetko. Ricota se nisem se navadil.

Edited by dinc2

Moje ime je Rok. Star sem 12 let. Prihajam iz Ljubljane. Tanke igram skoraj vsak dan po najman 1 uro. Moja taktika je twins m1, viking m1 in barva jaguar. A se lahko pridružim?

Moje ime je Rok. Star sem 12 let. Prihajam iz Ljubljane. Tanke igram skoraj vsak dan po najman 1 uro. Moja taktika je twins m1, viking m1 in barva jaguar. A se lahko pridružim?

Seveda

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...