Jump to content
EN
Play

Forum

[PL] Polish players

Share

Recommended Posts

Musze tu pisać, bo dostałem niesłusznie ostrzeżenie od Johnnego -_-. Żal...

A to to norma. Nie da się żyć od czasu jak doszedł ten rozwydrzony denanger uważający się za nie wiadomo kogo. Prawda jest zakazana a według CMów wszystko jest okej.

• Like 1

A to to norma. Nie da się żyć od czasu jak doszedł ten rozwydrzony denanger uważający się za nie wiadomo kogo. Prawda jest zakazana a według CMów wszystko jest okej.

Najpierw napisałem do niego na PW dlaczego mi dał i zeby mi usunął to ...... trzy po trzy aż wreszcie w niekorzystnej sytuacji napisał , że jak mam jakieś wątpliwości to zebym napisał do Demonka i opuścił konfę. Widać miałem rację...

A jak innym pasuje? Środa/Ta niedziela ?

Edited by Chill.Out

Najpierw napisałem do niego na PW dlaczego mi dał i zeby mi usunął to ...... trzy po trzy aż wreszcie w niekorzystnej sytuacji napisał , że jak mam jakieś wątpliwości to zebym napisał do Demonka i opuścił konfę. Widać miałem rację...

To dokładnie tak samo jak ze mną. Gada coś jak po pijaku. A żebyś widział, że napisałem do demonka i kamila. kamiś nie odpisał nic a demonek podobnie jak denanger gadał jakieś bzdury i odesłał do kamila, a ten nigdy nie odpisze. To zresztą już nie pierwszy raz, jak ma okazje pokazać jaki on mądry to pierwszy w kolejce ale jak się go wkopie w ziemię to tylko to żałosne "napisz do kamila" i banan na parę tygodni. Fajnie jakby go wzięli za pupę i wywalili, bo to jeden z najgorszych moderatorskich cosiów PL jakie widziałem. Tych z ENForum nie porównuję bo dla nich to Polska jest w stanie jak po 3 rozbiorze i jako Polak jestem uchodźcą bez żadnych praw obywatelskich.

Czyli sobota? Ehh i tak prawie nikt tu nie zagląda najlepiej byloby na PL pisać ale musiał "dobry pomocnik" dać mi warna -_- ehh

Edited by Chill.Out

Ja sprawdzam :D Jedyne miejsce gdzie można coś pogadać bez strachu że znowu dostaniesz bana za pisanie prawdy. Anglików ten temat gówno obchodzi a demonek tu i tak nie wpada.

No ja rangą nie dosięgnę niestety więc nie mam zdania.

po co to nam?

przecierz jest polskie forum

Jp dziadu kidzie jeden przez twoje noobskie filmy i twoje kidztwo dostałem warna.... ale mniejsza kurr

Okej ale i tak każdy tego nie zobaczył... Ehh, napiszcie, że Rank będzie w środę o godzinie 18:30.

Edited by Chill.Out

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...