Jump to content
EN
Play

Forum

[HU] Hungarian players

Share

Recommended Posts

Annak a harcosnak aki berakta ide a kezdőlapra azt a címeres zászlót, üzenem:Ez a zászló az elnyomást idézi fel sok környező Nemzetiségben, hiszen ez az Osztrák-Magyar Monarchia zászlaja. Ez itt mozog is és a Hazánk van rajta. Álmodozni lehet az elmúltról, de visszahozni már nem tudjuk.

http://kovacsneagi.qwqw.hu/tarhely/kovacsneagi/kepek/zaszlo/super_hungary_hw.gif

Nem állítom, hogy nincs igazad a zászlóra vonatkozó érzésekkel kapcsolatban, azonban megfontolásra javaslom a következő gondolatokat:

1. A piros-fehér-zöld (címer nélküli) zászló Magyarország zászlója. Tehát minden magyar állampolgár a magáénak érezheti.
  2. Ugyanez a zászló a koronás címerrel nem hivatalos állami zászló, ezért előfordul, hogy az egész nemzet lobogójának tekintik. Szerintem szerencsésebb lenne fordítva.
  3. A fórum elején található zászló nem az O-M Monarchia lobogója volt, hanem 1867-1918 közötti a Monarchia időszaka alatt volt a Magyar állami zászló. Szerintem ez az időszak kevésbé bicskanyitogató a környező nemzetek számára, mint a későbbi az angyalok nélküli címeres magyar lobogóval.

Hozzáteszem: számomra fontosabb, hogy a külhoni magyarok mit gondolnak róla, mint a szomszédok.

4. Az általad javasolt kép letisztult és dinamikus, azonban én jobban szeretnék egy olyan megoldást, ami nem "zárja ki" a határon túli magyarokat. Legyen számukra hívogató a képi megoldásában is.

A fórum néptelenségével kapcsolatban együtt érzek veled.

• Like 1

Nem állítom, hogy nincs igazad a zászlóra vonatkozó érzésekkel kapcsolatban, azonban megfontolásra javaslom a következő gondolatokat:

• A piros-fehér-zöld (címer nélküli) zászló Magyarország zászlója. Tehát minden magyar állampolgár a magáénak érezheti.
  • Ugyanez a zászló a koronás címerrel nem hivatalos állami zászló, ezért előfordul, hogy az egész nemzet lobogójának tekintik. Szerintem szerencsésebb lenne fordítva.
  • A fórum elején található zászló nem az O-M Monarchia lobogója volt, hanem 1867-1918 közötti a Monarchia időszaka alatt volt a Magyar állami zászló. Szerintem ez az időszak kevésbé bicskanyitogató a környező nemzetek számára, mint a későbbi az angyalok nélküli címeres magyar lobogóval.

Hozzáteszem: számomra fontosabb, hogy a külhoni magyarok mit gondolnak róla, mint a szomszédok.

• Az általad javasolt kép letisztult és dinamikus, azonban én jobban szeretnék egy olyan megoldást, ami nem "zárja ki" a határon túli magyarokat. Legyen számukra hívogató a képi megoldásában is.
A fórum néptelenségével kapcsolatban együtt érzek veled.
Szép Estve Vanik Gorcsev Bá'! Szeretem a történelmet, bár nincs diplomám belőle. Amit írtam igaz, hiszen a kiegyezés is a Monarchia jegyében zajlott, és a múltkor írt horthy zászló is illik rá, mert a Tanácsköztársaság után is ez volt a Magyar Királyság zászlaja. Iván, Magyarul János, ez a nevem is, Nem hivatalos un. polgári zászló a címeres amit nem tiltanak ha te magánemberként kiteszed az ablakba. De, ugyan ez az állítás egy nemzetközi játéknál nem biztos, bár lehet a tévedésem fennállása is. Eleve úgy gondoltam, a címeres és itt a két oldalon babérágú címerre gondolok zászló borítóképként, alsóképként a szózatból pár sor mottó gyanánt. Ezt gif formátumban meglehet csinálni, nem is terheli a szervert ha nem lesz nagy a frame értéke. Ha gondoljátok megadom a program nevét, freeware saját és nem üzleti célra. Jasc Animation Shop 3 ez volna a program, mikor még volt sok kedvem bannerok sokaságát készítettem vele, de ez már elmúlt.No Minden Jót.

2015.04.22. Szerda.

Szép Napos idő Vanik! Minek néköm Blog hiszen itt egy fél tankis életrajzot írhatok. Iván Bá' napok óta keresgélek egy formás tankot amit a zászló helyett berakhatnánk, Magyar felségjellel és akkor a kecske is jó lakna mög nem sértenénk a többi Nemzet Magyar ajkú játékosait sem, bár a közép címeres Magyar zászlót azért engedi a kormány, hogy a környező népek ha ünnepelnek velünk ezt a zászlót kirakhatják mert nem hivatalos. Ráadásképp nem a gyorsaságomról vagyok hírös bár amit kiadok a kezemből még senki nem mondta, hogy nem hordja. Láttam a chat-en egy Magyart keresett minket, mondtam néki a fórumon megtalál minket a Magyar Clubban, bár nem mondottam néki, hogy ide beütött a baromfivész és rajtam meg idönként rajtad kivül nem talál Magyart, mert aki ezt a topikot csinálta, az is már Angol állampolgár, bár idegen mert a Normann ajkúak soha nem fogják őket befogadni. Mögyök, vár egy másik dolog a konyha művészet. Ahoj Gorcsev Iván!

"Halló magyar! Hol vagy? Felelj!

Halló magyar! Hallasz? Felelj!

Bármerre vitt a sors, hív az ősi föld

Zászlója még ma is piros-fehér-zöld!"

2015.04.22. Szerda, 22:19. Jó Este Vanik! Kéne ide egy állatorvos, aki gyógyítaná a Magyarok eszét, mert ide nem jönnek, Iván Bá' én csináltam egy tervezetet ha jó, cseréld le a zászlót. Berakom a linket.

https://lh3.googleusercontent.com/-lcYhvMheoXo/VTgAvhJn5OI/AAAAAAAAAvg/QQZ35F0ER9c/s320/Animation1.gif

Itt a mozgó kép. Elfáradtam ma, nincs egy normál tank fotó fent. De azért nem adom fel. Viszlát Magyar Topik.

Szia Gorcsev Iván! Te is eltűntél, mint a magyarok, direktbe kis betűvel mert aki idejárt nem érdemel többet. Egy hete nem tudtam belépni, mert állandóan csak egy nagy pacát láttam, ma kértem segítséget beengedtek. Úgy gondoltam végig kilincselem a Nemzeteket és akinek kell mozgó zászló megcsinálom nekik. Nálunk sem becsület sem hazaszeretet csak a Nagy Arc van az is többszínű, nehogy hátat fordíts neki mert lelő. Szia Gorcsev Bá', sajnálom, hogy így alakult.

2015,05,08. Szerbusz Topik, jött a magányos farkas.

Európa minden országában május 8-án ünneplik a második világháború befejeződésének emléknapját. Ezen a napon tette le a fegyvert a náci Németország hadserege az Amerikai Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország és a Szovjetunió szövetséges hadereje előtt 1945-ben. Kivétel ez alól a volt Szovjetunió és annak volt tagállamai, ugyanis náluk az aláírás ideje, már 05.09.-re esett. Ezért Oroszország ekkor ünnepli a Győzelem Napját.

Edited by War_dogs

a tankiba magyar nyelvet lehet kerni?

Hát persze hogy lehet.

Bármilyen nyelet kérhetsz. Ne legyél csalódott azonban, ha nem lesz más lehetőség az orosz-angol-német nyelveken kívül.

Egyébként a brazil szervereken játszók valószínűleg élvezhetik a portugál szépségeit is.

Hát persze hogy lehet.

Bármilyen nyelet kérhetsz. Ne legyél csalódott azonban, ha nem lesz más lehetőség az orosz-angol-német nyelveken kívül.

Egyébként a brazil szervereken játszók valószínűleg élvezhetik a portugál szépségeit is.

Szép Estve Vanik, Nekimegy a Tanknak Aztán Elhallgat! Rég voltam erre mint magányos Hadfi, de látom a kávéház üres, szétporlad a bútorzat, és a Díva sem énekli, hogy "volt egyszer egy hadnagyocska, fiatal volt és bohó..." Gorcsev Bá', Én voltam a portugál szerveren, mert a másik böngészőmön véletlenül a Brazil oldalról mentem be. De akkor még nem jártam a fórumra, és valószínű bár egy másik játékban portugálok vesznek körül és megértik mit akarok a kuglifordítójával közölni velük, mint ahogy az oroszok is amikor hozzájuk fordultam, addig ez a komoly nemzet akinek reklámon keresztül fotómodel mondja el, hogy milyen okosak ők nem nagyon akarnak tárgyalni vélem mikor gondom van. No mindegy itt is voltam, elcammogok tovább. Járom az utam macskaköves utam, a léptem kopog esős éjszakán az ütött kopott utcák nevét tudom, mert én itt születtem ez a hazám......

Szép Estve Vanik, Nekimegy a Tanknak Aztán Elhallgat! Rég voltam erre mint magányos Hadfi, de látom a kávéház üres, szétporlad a bútorzat, és a Díva sem énekli, hogy "volt egyszer egy hadnagyocska, fiatal volt és bohó..." Gorcsev Bá', Én voltam a portugál szerveren, mert a másik böngészőmön véletlenül a Brazil oldalról mentem be. De akkor még nem jártam a fórumra, és valószínű bár egy másik játékban portugálok vesznek körül és megértik mit akarok a kuglifordítójával közölni velük, mint ahogy az oroszok is amikor hozzájuk fordultam, addig ez a komoly nemzet akinek reklámon keresztül fotómodel mondja el, hogy milyen okosak ők nem nagyon akarnak tárgyalni vélem mikor gondom van. No mindegy itt is voltam, elcammogok tovább. Járom az utam macskaköves utam, a léptem kopog esős éjszakán az ütött kopott utcák nevét tudom, mert én itt születtem ez a hazám......

Hello Harcikutyák,

Benned egy költő veszett meg...ja, nem...el.

Jó olvasni a szövegedet.

Más is tollat...akarom mondani, billentyűzetet ragadhatna, és néha-néha a y/x szóköz valamint wasd/kurzor billentyűk helyett imhol mást is nyomogatnának.

Csak némi gondolat is legyen mögötte.

üdv,

GI de nem Joe

Edited by GorcsevIvan

Hogy legyen miről beszélni, a repülő moderátor után egy baráti gesztus látható:

Snapshot_1.png

Snapshot_5.png

Edited by i200000

A hiba nálam van, vagy tényleg nem láthatóak a képek?

Remélem nálad  :lol:

Én nem találtam hibát, jó kis direktlinkek BB-kóddal.

Próbáld jobb klikk kép urljének másolása és új lapra beilleszted...hátha.

Edited by i200000

Hálózati probléma volt.

Most jó.

Milyen felbontásban játszol?

A második képen brutál kicsi a tank a képhez képest.

Remélem nálad  :lol:

Én nem találtam hibát, jó kis direktlinkek BB-kóddal.

Próbáld jobb klikk kép urljének másolása és új lapra beilleszted...hátha.

Szép Hajnalt Mindenkinek! Képzeld el Giovanni Bátyuska, ha még ittam volna egy butélia Sínai vörösbort, még le is kottázom. Csak van még Magyar a földön, azt hittem min elment a Szentföldre. Jó lesz a kuplerájból egy pofás kis lebujt csinálni ahol a hétvégén lehet Görög-Római csatát vívni egymással, hogy kié lesz a 60 éves csaplárosné.Jót ne halljak felőletek. Mönök, Vaúúúúúú

Edited by War_dogs

Jó Estét Pókhálók, Jó Estét Iván Báttyó! Ha ezt a missziós játékot komolyan gondolják, akkor én rövidesen elbúcsúzok tőled. Engem 60évesen ne ugráltasson egy 30éves fejlesztő, hogy a saját pénzemért, saját internetemen, saját gépemen milyen csatát vívjak. Még zacsiban sem volt mikor már katona voltam és szeretek a kedvenc pályámon általában sokrétű harcosokkal védeni a zászlót. Pont egyébként az volt valamelyik nap a bajom, hogy szinte még magamhoz sem tértem már szétszedtek a tisztességtelen generalisszimuszok. Azért olyan pályára ne küldjön már be ahol 4.-es szintű fegyverekkel várják az én 2.-es szintemet, és ezek 5.-en egy jó összeszokott egységnek tűntek, mikor beléptem még 4.-en voltunk, azután csak azt láttam, hogy még mindég annyian vagyunk, de egyetlen saját bajtárs sem volt a porondon. Szégyen ide vs. oda miután 123.x kilőttek letojtam és kiléptem a csatából, akkor láttam, hogy csak egymagam voltam bent, de a többieket miért mutatta nem tudom. Tudod játszottam már az Empire játékokban, nagy csalódás volt főleg miután egy szétzilált egységet, ami Eger védői néven futott, beléptem úgy, hogy akkor egyedül voltam a Kapitány aki Hercegi titulussal élt, alá. Beszerveztem 1 hét alatt 8várat és védőket harcosokat ebbe a csoportba, addig ugyanis senki nem védte őket és védelmet igértem, de mégsem engem nevezett ki a megillető rangra, hanem a szomszédját. Itt a TeamLeader átnyúlt fölötte és a játék vezetőjeként előléptetett. Ez akkor is csalódás volt, egy haver játszani akart átadtam neki mindent. Egyébként ahogy eltűntél kifogtam egy olyan balfék csapatot, hogy majdnem sírva fakadtam. fent a középső polcon volt egy pörköltszaftos, sorba szedte le a jónépet, mert a mi 2 zsíros szaftunk nem látta, és a többiek is kis egyéni csatát vívtak. Hát csalódtam az egész bandában, visszatérek Serpuhovhoz, úgy is ma ott hittérítettem az előírás szerint, nem gondoltam volna, nem középre dobta a goldboxot hanem majdnem a zászlónk mellé, még jó előtte lőtte ki.Mert mindenki a dobozra ácsingózott Jó Éjt Gorcsev Bá', majd meglátom mi lesz!

Egyébként ahogy eltűntél ...

Halihó!

Jaja, eltűntem, mert a csapat csapnivaló lett. Nem szeretek vesztes csapatban XP-t gyűteni, mert akkor kevés cry jár mellé ;)

Egyébként takarítgattam picit a Friends-ek között, és véletlen téged is töröltelek. Ismét kűttem "requestet".

A 60 egyébként komoly? Már én is ritka hollónak számítok az itteni zsenge játékosfelhozatalban, és fiad sem lehetnék, de 6x-szel nem hiszem, hogy sokan csinálják. 

Visszatérve a játékra, én is átmentem egy Rio-s kirándulást követően a Serpuhovra. Ma ott fejeztem be a játékot. Sajnos csak 1-szer láttam GoldBox-ot, és ha nem is voltam tőle messze, de a nagy tolongásban elég közel sem kerültem :(. 

Most pedig minden eddiginél fontosabb lenne, hogy összeszedjek egyet, mert kaptam egy olyan Daily Mission-t, ami 8700-at fizet egy Gold elkapásért. Nem akarom lecserélni. Máskor heti egy össze szokott jönni, de ma sok játék alatt is csak 1 esélyem volt és a héten is csak 2-3-t láttam.

A Generalissimokkal meg nemcsak azért nehéz játszani, mert minden M4, és még a festékeket is full MU-del nyomják, de drogoznak is mint az állat. Ott kell őket hagyni. Csak XP-ben szoktam velük játszani, amikor néha befizetek egy Pro Passra. 

üdv,

Gorcsev Iván (alias Csevonyec herceg)

Edited by GorcsevIvan

Kedves War_dogs kolléga!

Tegnap is sikerült összefutnunk Monte Carlo-ban, de igen viharos csatába futottál bele. Én nem bírom az ilyen kivégzéseket, ezért áttelepültem egy másik pályára. TO szempontból nekem tegnap jó napom volt.

Egyrészt sikerült összeszednem az első (remélhetőleg nem utolsó) 9700 kristályt érő goldboxomat. Azt kell mondjam, hogy tetszik ez a napi küldetés rendszer. Noha úgy nő az xp pontok száma, mintha Multiplier Pass-om lenne, de az ellátmány és kristály tartalék is gyorsan gyarapodik.

Másrészt sikerült kifognom pár olyan csatát, ahol kétszer vert helyzetből tudtunk nyerni, kétszer meg többség ellen is be tudtuk húzni a győzelmet.

A "rank-up"-nak nem örülök annyira, de ez van. :huh:

üdv,

GI

van magyar csoport? :huh:

Halihó,

Oszt mire gondolsz, mikor csoportot írsz?

Van magyar fórum (épp itt), de elég kihalt.

Volt magyar klán, de mintha nem létezne már.

Vannak barátok, akik néha együtt játszanak, de nem szerveződik semmi komoly.

Sajnos nincs semmi komoly, se klán se hasonló. A magyarok többségével nem is lehet normálisan együtt játszani, mert bunkók. Néhe magyar hornet+fire csatákat szoktam/szoktunk csinálni, de azok se mindig végződnek jól.

Sajnos nincs semmi komoly, se klán se hasonló. A magyarok többségével nem is lehet normálisan együtt játszani, mert bunkók. Néhe magyar hornet+fire csatákat szoktam/szoktunk csinálni, de azok se mindig végződnek jól.

Én nem korlátoznám a bunkó viselkedést a magyarokra.

Szerintem ez nemzetfüggetlen.

Meg tapasztalatlanság. Egy tapasztalatlan játékos sokszor tűnhet bunkónak.

Magyarok ritkán játszanak orosz szervereken, és ott is szoktam találkozni elviselhetetlen játékosokkal.

Mindenesetre sajnálom, hogy a legtöbbször magányos farkasként kell nyomnom.

Ritka eset, hogy együtt tudok játszani a fiammal :)

• Like 1

Hahó Öcsi, izé na fönséges Hergeg Úr! Igaz bizony, már túl vagyok kicsit. Hogy igazat adjak neked, itt valóban csak tehetségtelen és gyenge játékos fordul elő aki még tetézi ezt azzal, hogy 2hónapja játszik de már lökdösi a másik harcost le a nihilbe ha nem tetszik neki. Rég nem léptem be, ami sajnos nem csak anyagi hanem egészség szempontok is zavaróak voltak. Ha nem változtatnak ebbe a küldetés mizzériába nem is játszok valószínű, majd szép csendben abbahagyom. Igazából valóban egy kis hazai csapatot hiányolok, bár én abba nem férek bele de lehetne velük beszélgetni megismerni egymást. Nyűglődök a 10-zel a HP-én nem akarja befogadni. Volt egy kis money tartalékom egy gépet néztem ki magamnak, de elúszott egy 102cm-es Samsung LED TV lett belőle, Édesanyámnak szülinapjára. Legyen jó egészséged néked és a családodnak is Méltóságos uram, szilvalé rongyő. Majd jövök egyszer-kétszer errefele. War_dogs vs. Brumi aki nem megy iskolába.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...