Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

ve slopání určitě ;)  ( slopání = nejvyžší lvl chlastání)

To je pravda  :D

A najradšej mám Hornet-Railgun na CTF a Viging-Railgun na TDM.

zdravim v hre som bol oznaceny ako xp v rustine.co to vlastne znamena hladal som na googli a nic :)

A)možná se ptali na experiense points (zkušenostní body)

B.) pokud to bylo psané v azbuce tak se to tuším čte jako chr,což nevím co by mohlo být.

C) často se smějí xaxaxa  ( cha cha cha)

myslím, že A) bude nejpravděpodobnější a nejpřijatelnější :)

Edited by Soumynona

hm to bude asi na dlho,lebo jeden den ma vyhadzoval z hry fire,vtedy som mal najlepsie skore ze sofia vyjdi si XP:)A  dnes ma railguny ,ze som XP format ci co to mleli po rusky.v dalsom boji som sa pytal ,ze co znamena to xp a odpovedal mi ze je to skratka pre - choraja reilja  ci nieco take.fakt tomu nechapem ,lebo hravam z thunderom... :D

Budu dělat kompletní rekonstrukci v přátelích na T.O.

Neberte si to osobně, pokud vás z přátel odstraním. 

Chci si nechat jako přátele pouze čechy a slováky. Tak pokud je váš nick ve hře nějaký ne česky nebo slovensky znějící, napište mi to na FB, nebo tady do komentáře ( pokud mě chcete mezi přáteli mít).

Hraju ještě s účty  Soumynona3  a  MrDalbych.  :ph34r:

moja srdovka je thunder /viking m3 v garazi mam este izu freezu hornet vsetko m3 a rail 2.zaujimalo by ma v zlave som kupil thunder 3 a hned ho aj vylepsil .otazka znie kedy si budem moct vylepsit grom ?v zlave alebo ked bude zlava na upgrade myslim vylepsenie bez casoveho obmedzenia.za odpovede vopred dakujem :)

moja srdovka je thunder /viking m3 v garazi mam este izu freezu hornet vsetko m3 a rail 2.zaujimalo by ma v zlave som kupil thunder 3 a hned ho aj vylepsil .otazka znie kedy si budem moct vylepsit grom ?v zlave alebo ked bude zlava na upgrade myslim vylepsenie bez casoveho obmedzenia.za odpovede vopred dakujem :)

I ty jeden srandisto, Thunder se rusky řekne grom a česky to znamená hrom,  :ph34r:

Edited by Soumynona

I ty jeden srandisto, Thunder se rusky řekne grom a česky to znamená hrom,  :ph34r:

chapeme sa thunder,grom  a hrom v jednom ,len neviem kedy budem mat moznost ho vylepsovat z m3 bez casoveho obmedzenia?

Edited by sofiamartisss

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...