Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

Na tabletech to už hrajou dávno. Ale prý jen malé mapy, jinak se to seká ( i když dnes už jsou ty tablety nadupaný a mají win8,1).

Asi bude potřeba externí klávesnička, bo to ovládání co jsem viděl: nevím, nevím.

"Tak nám zabili Ferdinanda," řekla posluhovačka panu Švejkovi.

Dnes by asi řekla: tak nám zase doprčili Tanki Online. Zrušili názvy map. Proč? To si někdo myslí že tímto marketingovým tahem získá víc nových hráčů než je těch, kteří na základě nesmyslných upgradů končí?  Nové hráče nepřivedou ani  zaváděné "brokovnice". Ty pouze patoligickým tankistům vytáhnou nějaké peníze z kont a ti kteří si myslí, že v minulosti zaplatili už dost, tak ti zase skončí, pokud  bude brokovnice nevyváženě silná.  Nezbývá než si spolu s klasikem povzdechnout:" Je něco shnilého v té hře tankistické"   :ph34r: 

Čauky všem, v této hře sem potkal mnoho čechů a slslováku a sme 100x lepši než ty rusáci ! Co založit nějakněj clan ? Jestli víte o nějakym českym napište mi prosím :)

Čauky všem, v této hře sem potkal mnoho čechů a slslováku a sme 100x lepši než ty rusáci ! Co založit nějakněj clan ? Jestli víte o nějakym českym napište mi prosím :)

Tak jsem se na to trochu podíval a zjistil jsem, že je to jednoduché založit, jestli chceme český tým tak se tady můžeme domluvit jak se bude jmenovat zkratka klanu a nějaké logo, pak hráče kteří budou mít zájem se přidat :)

zdravim kupil som v zlave rail m3 chcel som ho vylepsit bez casoveho obmedzenia a uz sa to zrejme neda,ale to by nebol problem ako to ze cele sviatky som mal nizke fps okolo 10-20 onicom predtym som mal okolo tych 30 skusal som ist cez samotny flash rozne loadery cistil pc odvirovaval minimalizoval a nic.neviete niekto poradit isiel som aj bez routera a tiez to iste .....ktory loader povazujete za najlepsi na spustenie TO ?:) 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...