Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

ahoj všem.

tyto poslední dva dny byly dost divné.v neděli 27.12. jsem zakoupil Hornet M2 a po odehrání cca 2 battlů došlo k zablokování účtu.kontaktoval jsem Tanki online support a až dnes ráno tj. 29.12. jsem dostal přístup zpět k mému účtu.bohužel se nikdo neobtěžoval cokoliv vysvětlit,kde se stala chyba - system fail nebo pokus o krádež účtu.

co je ale jisté je to že jsem byl 2 dny OFF takže nová barva se slevou v garáži žádná,denní mise ztracené a to nemluvím o bodech a krystalech ze hry.

máte někdo podobnou zkušenost ??

má smysl se domáhat nějaké satisfakce??

díky za odpověď a přeji všem do Nového roku jen to nej.

tobias :ph34r:

Náhodou si nekopiroval link ktorý dal do chatu hráč s kopou textu? Nedával si tam meno a heslo? (vyzeralo to ako forum?)

Pravdepodobne si naletel ľuďom čo sa snažia kradnúť účty cez tieto stránky, dáš tam meno, heslo a koniec. (všeobecne sa to volá scam)

Ťažko sa dostaneš ku kompenzácií, pravdepodobne to bola tvoja chyba nepozornosti.

Na tieto stránky sa dá dostať úplne jednoducho, napríklad niekto môže dať do chatu link a odkaz na "fórum". Vždy to ale má chybu v názve ako napríklad tanko alebo tanka forum. Potom sa tam zaregistruješ a hneď majú údaje. Mňa sa na tieto veci pýtalo dosť ľudí keď som len tak išiel na server ako napríklad EN6.

Mimochodom šťastné prežitie sviatkov (nového roku :D)

díky za reakci.

ne nekopíroval jsem žádný odkaz z chatu, v podstatě mě chat nezajímá takže tam ani nehledím.jak jsem už psal po zakoupení Horneta jsem odehrál v pohodě 2 battly,odhlásil se a po pár hodinách když jsem se chtěl znovu přihlásit jako vždy, tak na mě vyskakovala hláška password incorrect.zkusil jsem vygenerovat ztracené heslo přes email ale skočila na mě hláška- email není v databázi.

tak nevím co se vlastně stalo

Prajem Vám všetkým veľa šťastia, zdravia, blaha, dostatok peňazí, no aj veľa úspechov či už v škole, práci, no aj v rodine, veľa dobrých priateľov atď. A nech sa vám vaše želania splnia ^_^

emrakul - Juraj

• Like 3

ahoj všem.

tyto poslední dva dny byly dost divné.v neděli 27.12. jsem zakoupil Hornet M2 a po odehrání cca 2 battlů došlo k zablokování účtu.kontaktoval jsem Tanki online support a až dnes ráno tj. 29.12. jsem dostal přístup zpět k mému účtu.bohužel se nikdo neobtěžoval cokoliv vysvětlit,kde se stala chyba - system fail nebo pokus o krádež účtu.

co je ale jisté je to že jsem byl 2 dny OFF takže nová barva se slevou v garáži žádná,denní mise ztracené a to nemluvím o bodech a krystalech ze hry.

máte někdo podobnou zkušenost ??

má smysl se domáhat nějaké satisfakce??

díky za odpověď a přeji všem do Nového roku jen to nej.

tobias :ph34r:

Ano mám A dvě s ukradením účtu je první moje vina  můj první účet  GTACZ Naletěl jsem na trik že mi někdo dá krystaly :D, Dnes ten účet je warrant officer 1 a nikdo ho nepoužívá :D Další je případ účtu Project-toma006 na kterém jsem si zahrál jednu bitvu odhlásil jsem se a když jsem se pokusil se znovu o  min. přihlásit heslo bylo změněný Naštěstí ten účet byl rank gefreiter takže to stráta není :D

Môjmu bratovi sa stalo, že sa ho raz niekto opytal v chate aku má garaž, povedal danemu hracovi zopar veci a o par dni ked isiel na email ktorý ma linknutý k svojmu účtu našiel si správu že sa niekto pokusal zmenit heslo.

Moja rada - na sto percent si treba linknut ucet k emailu, s nikým sa o oň nedelit, ani s kamaratmi ani s rodinou - nikdy nevies co ti na nom moze kto vyviest specialne ked nepoznaju game rules. Taktiež ak sa ti hento prihodilo zmen si heslo, a nech nie je typu 123456. Nedávaj nikomu heslo na účet, email a dalsie dolezite veci. Vyhybat sa akýmkolvek neovereným linkom (tie ktoré nie su oficiálne od tankov sa v chate nedaju kliknut) a už vobec neverit nejakým "overeným" cheatom lebo žiadne neexistujú a sú to len chabe pokusy o krádež. To je tak asi všetko.

díky

zkouším to podle tvých odkazů ale neustále mi to píše "You are not allowed to use that image extension on this community."

tak nevím kde je chyba.použil jsem postimage.org :(

Edited by tobias.tichy

Ahoj,

Ak beriete TO vážne a ste aktívny hráč tak mi PM ohľadom eSports. Máme záujem založiť klan s ktorým máme ambície. Samozrejme nie v tomto ranku ale nejak ten rank okolo maršála keď budeme mať M3 combo. Ďakujem

P.S: Mali by ste vedieť hrať s railgun-om alebo smoky-m :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...