Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

Lol ja som dnes stihol 1 nahlásiť .. si pozri :D je to sa mi zdá že ,,McPerCy10 <--Jump Hack,, :D to ma asi najviac potešilo :D aj tak veľa ip mál ten acc :D

• Like 1

pánové,potřebuji vaše zkušenosti.zvažuji koupi nového podvozku a mám dva kandidáty :Viking M2 nebo Dictator M2.

osobně preferuji Viking,současná M1 docela dobře funguje s Fire M2,tak si říkám že s Viki M2 by to mohlo být ještě o level výš. ale rád si nechám poradit.

díky za ochotu

pánové,potřebuji vaše zkušenosti.zvažuji koupi nového podvozku a mám dva kandidáty :Viking M2 nebo Dictator M2.

osobně preferuji Viking,současná M1 docela dobře funguje s Fire M2,tak si říkám že s Viki M2 by to mohlo být ještě o level výš. ale rád si nechám poradit.

díky za ochotu

Já Bych dal přednost Vikingovi ale diktator bych koupil později

Protože jsem 2. nejpopulárnější český aktivní youtuber na tancích (Videa Komentuju) Tak Mám i účet na brazil serveru a tam se slavily velikonoce a já získal na furt barvu čokoláda :D

Edited by HornetCZ

Druhý nejpopulárnější? O_o JekaMIX, Aflapoid, Gold-Mans, Prokaznik, new_star ... a mohl bych ještě napsat dvacet řádků. A toto jsou jen ti, co točí LP, těch ostatních je dalších pár stovek.

• Like 3

Druhý nejpopulárnější? O_o JekaMIX, Aflapoid, Gold-Mans, Prokaznik, new_star ... a mohl bych ještě napsat dvacet řádků. A toto jsou jen ti, co točí LP, těch ostatních je dalších pár stovek.

:DDDD Nechaj ho nech si myslí čo chce :D

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...