Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

Keď nie 50, tak 40 zaručene :D

Jestli 40 tak věřim ale nevěřim že všechny fungují (Bany, Zablokování,...)  :D

Edited by HornetCZ

Dlouho jsem nehral a koukam ze to tady trochu zije. Na jakych serverech hrajete? Ja povetsinou EN2.

Většinou EN3 Pak EN2 A Někdy RU8 a RU23

má smysl utrácet krystaly za podvozky a turrety na May Days Sales když je sleva jen 25% nebo se vyplatí počkat na Tanki Birthday Sales?

díky za odpovědˇ

Spíše na narozky protože 25 procent je dost malá sleva nic jsem si na may days nekoupil nebyl čas ani peníze :D

Veď tých 40 som myslel ako žart, nie ako skutočnosť -_-. Naozaj ich je okolo 10 ak počítam správne :D

já mám 20 ůčtů většinou pod rank sergeant :D

zdravím pánové vespolek

jsem tu opět s prosbou o radu,mám nabídku Kitů a nejsem si jist co vybrat.

Huntsman vs Buldozer

4xdEfUq.jpgmSVVeXQ.jpg

P.S. když si počkám na T.O. Birthday sale tak se mi ta sleva promítne do ceny Kitu nebo tato cena Kitu je již neměnná???

• Like 1

Slevní se ještě o trochu, ale těch, maximálně 20k bych klidně obětoval a koupil to hned.

dík, ale co myslíš ?

Huntsman nebo Bulldozer?

Hornet M3 je super ale nejsem si jist jestli Smoky M2 je to co chci.

Thunder M3 by byl fajn jen ten Mammoth M2 mi moc nesedí.

barvy jsou  vpoho obě dvě-Urban nebo Emerald

Bože to je rébus :lol:

dík, ale co myslíš ?

Huntsman nebo Bulldozer?

Hornet M3 je super ale nejsem si jist jestli Smoky M2 je to co chci.

Thunder M3 by byl fajn jen ten Mammoth M2 mi moc nesedí.

barvy jsou  vpoho obě dvě-Urban nebo Emerald

Bože to je rébus :lol:

Daj rank a kup nieco poriadne M3/M3 :loL: Btw ten smoky mi pripada dost onicom, presdalen M2 je slabe bez MU a Hornet M3 nie je to co by si cakal :P A ja by som pockal, ak ti to ma dat 20k. Jedine ze by boli najskor double fundy a az potom zlavy.

• Like 2

Bulldozer je dobrý tak 2 až 3  ranky po kúpe, potom sa budeš musieť vysporiadať s takým množstvom ochranných farieb (emerald, Rustle, Cedar prakticky všade) až to nebude pekné :D

• Like 2

Smoky M2 je dosť slabé keď budeš hrať medzi M3, v tomto je lepší Bulldozer. Ale ako povedal Flexoo, onedlho proti tebe bude hrať kopa ľudí s farbou proti Thunderom a to je dosť nepríjemné. Ak dáš do začiatku Júna ten rank up, tak si kúp nejaký kit od brigadiera, ktorý nemá M2, pretože M2-ky budú dobré ešte tak do Liutenant Generala.

Edited by Erik0015

díky všem za reakce a postřehy ohledně Kitů.

každopádně počkám na T.O. B-day,něco našetřím a možná klapne i ten rank up. B)

kdy že jsou ty narozky?

To znamená že už len 13 dní ;) Som zvedavý či to bude ako vždy (to by znamenalo x2 fundy a gold podľa toho koľké sú to narodeniny naraz) alebo niečo nové. Aj keď ja som ešte počas narodenín nehral, pred 2 rokmi som to ešte nepoznal a minulý rok som bol preč, snáď mi tento rok nespadne net alebo niečo také :D

7k goldy a double fundy by boli top, asi by som hral dost vela :lol: Avsak ako som uz niekde urcite napisal, necitim to velmi vyherne, predsa len tie aprilove goldy boli az prilis dobre ;) Narozdiel od toho bol maj celkom nic moc, na to aky velky sviatok to pre Rusov je.

Cize asi tak, uz len cakat musime (oznamia to uz mozno tento tyzden, kedze 4teho je sobota a ak nie, tak to uvidime skor na fore ako vo v-logu).

• Like 1

Som si takmer istý, že to bude už tento týždeň a v tomto nie som moc skeptický, minulý rok bol dobrý Máj, keď boli 5000-9000 goldy a x2 fundy. Ja som skôr skeptický pri tých zľavách, nečakám viac ako 40% kvôli Personal discountom.

Mě jsou docela jedno nějaké slevy, hlavně ať jsou na micro. S Titanem m2 hádám ještě dlouho přežiju. :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...