Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

"Najlepšia" oslava narodenín :)

Neviem sa dočkať -_-

Jediné čo sa bude hodiť sú tie x2 goldy ale aj tak je to horšie ako všetky oslavy tento rok trvajúce viac ako 1 deň :(

Edited by Erik0015

Musíme si zvyknúť :( Ďalší event je v polovici Septembra Tankers day, na ktorom budú 2000 goldy, takže ďalší poriadny event až Halloween, čo je až za 5 mesiacov. Preto mohli dať radšej namiesto x2 goldov x2 fundy -_-

Vymazal jsem všechny z přátel proto, abych si v nich udělal pořádek. Kdo chce tak si mě přidejte  

Já Mám v přátelích nepořádek :D 

Jsou tam lidi kteří už dávno skončíli nebo jim ůčet ukradli 

už jen 259 bodů do Rank Up na Brigadier ;)

nachám to mladému ať má taky nějakou radost

btw moje volba padla na Medic Kit (Isida M3/Viking M3/Cherry paint),ocením jakýkoliv koment.

Koľko dní je do konca ? Ak to bude dlhšie ako do 3.6. (Piatok keď bude V-Log) tak radšej počkaj na zľavu ak je možné kúpiť kit v zľave ešte skôr ako ho prestanú predávať

Edited by Erik0015

No, bez premium accountu, double fundov a zvýšených goldov je to na dosť dlhú dobu a navyše tie fundy ešte nie sú tak veľké.

Rozmýšľal som, netuším a tak sa pýtam, čo by som si mal kúpiť cez zľavy. Podvozky naozaj nechcem, MU sú drahé aj cez 50% a mám menej ako 100k :( + este 83k z misie, ale chcem you claimnut až zajtra a este 67k misiu ak by som ju stihol dokončiť (takmer nemožné, mám asi len 20k/100k).

Skúste niečo vymyslieť, inak to asi dám do hornet MU.

Nechcel by si Dictator M3 alebo Wasp M3 na goldy ?  :)

DIctatora fakt nie :D Neviem preco, ale povedal som si, ze dict zostane M0 :P A waspa si necham M1 (na parkur. Ze, Martin? :D) Ale kupim si XT M3 (alebo misiu ak budem mat stastie). Ale hej, cakal som taketo odpovede, asi je to najlepsie co mozem kupit. Asi si kupim dnes farbu a potom ten zvysok zo super misii dam horneta na 40-44/50 MU.

Nakoniec som sa rozhodol nekúpiť nič. Vypocital som, že by to malo stačiť na tých posledných 11 upgradov horneta :d A aj na ostatnych kontach budem len micro davat :)

Inak plánujete niečo na "the game"? Mohli by sme urobiť tím, nech máme šancu :d

Ver mi, aj s tímom mať šancu nebudeme a keď tak podľa mňa mizivú šancu na top 100vku :D. Ja tiež idem dávať MU, ešte by som pokupoval nejaké farby alebo zbrane, ale myslím že teraz sa celkom oplatia MU (sú síce drahé, ale takýto vcelku výhodný sale už na ne tak skoro nebude)

Edited by Flexoo

Ja šancu nebudem mať aj tak, keďže skoro vôbec nebudem o tom čase doma. Bude mi musieť stačiť len zadať tú odpoveď keď prídem domov ;)

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...