Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

Ja neviem či mám  ;). Slovensko určite postúpi  :lol:

A už vôbec netuším koho mám dať ako najlepšieho strelca, pretože nikto z tých najlepších strelcov neukazuje že na to má... Nejaké rady ?   :D

Edited by Erik0015

Bol by som celkom zvedavý, kto "zradil" svoju krajinu v tipovacej súťaži len kvôli tomu aby získal viac kryštálov :D

Spomenul som si na to az teraz :lol: Koho mam dat? Nie ze by som sa nevyznal...

Ne. :D Ta kravina zas bude beztak kdesi v Rusku.. 

Určite nie :D To by bolo video, na ktorom som sám :D

Vzdy lepsie ako nic, ale suhlasim, toto nemame sancu :D Jedine ze by sme natocili nejaky protest a povedali by sme, ze to bolo zhromazdenie na tanki :lol: :ph34r:

Spomenul som si na to az teraz :lol: Koho mam dat? Nie ze by som sa nevyznal...

Vzdy lepsie ako nic, ale suhlasim, toto nemame sancu :D Jedine ze by sme natocili nejaky protest a povedali by sme, ze to bolo zhromazdenie na tanki :lol: :ph34r:

Daj... Nemecko ? Taliansko ? Vážne neviem kto na to má, niečo mi však hovorí, že to bude nejaký tím o ktorom by to málo ľudí povedalo, navyše ja mám prekvapenia rád :D (aj keď to by mohlo znamenať aj Taliansko :lol:).

Ja som sa rozhodol, že dám Slovensko (áno, je to úplná hlúposť, ale radšej to dám na tím, ktorý aj chcem aby niečo spravil a získam 5-10k, namiesto toho aby som dal Nemecko a mal radosť z toho, že vyhral tím, ktorý som pred zahájením súťaže vôbec nemal rád ako to spravilo mnoho ľudí, nič proti samozrejme, je to každého osobný názor ;))

Neviem, koľko miest (možno dedín) sa prihlási, ale tipujem, že to budú hlavne Rusi a samozrejme rozhoduje aj kvantita ľudí na videu, takže si myslím, že to je obrovská príležitosť pre nejaké ruské mesto.

Edited by Erik0015

Však od teď budou cz aj sk titulky. :D Tentokrát je v slovenských pár chybek, nuž, poučil jsem se. :D

zkus použít nějaký Game Booster

mě docela dobře funguje Razer Cortex

navíc jsem sundal grafiku na minimum protože jinak se to laggovalo jako pr...

ale objektivně musím říct T X nemá prozatím tak hladký herní průběh jako klasické Tanki,třeba to vychytají do budoucna ;)

Takže včera bol taký menší nečakaný '' SK míting'' na RU2 tak sme pospomínali na starých hráčov :P

Ako som si uvedomila, je ešte veľa CZ/SK hráčov ktorý hrajú od ďalekej 2010tky a ešte som sa s nimi vôbec za tých 6 rokov ani  raz nestretla... Tak teraz tu postnem fotky aspoň tých hráčov, ktorých som stihla spoznať :P 

Možno ich už poznáte, možno vám budú noví.. , bohužiaľ niektorí na fotkách už svoje účty stratili a ďalej nehrajú , alebo proste z hry nadobro odišli... , dúfam že sa vám takýto malý ''Foto-Comeback'' bude páčiť..

A týmto by som rada vyzvala aj ostatných, ak máte nejaké totálne staré fotky z rokoch 2015-2010, postnite ich tiež :) 

Napríklad nejaké screeny battlov (keď sa dali ešte premenovať), legendárny 88čka polygon, alebo čo len nájdete :) 

16.7.2016 - Comeback

h8VGplH.jpg

Tuším asi 2012-13, roky si presne nepamätám :) 

Dvaja najväčší reprezentanti z tejto fotky v EN komunite ktorých som poznala; 

AMA_killer (bushido73uzb) - BAN/ nehrá

StormFTero (TheMostWanted, Mitterpach, MadeInSlovakia_IC) - býval v klane IronClads

SWMrjpt.jpg

QWvIoZA.jpg

Pokusy o SK/ CZ klany 

WBC8gGD.png

Contest ''The biggest Tower from tanks''  a CZ/SK TankiFBPhotoshoots 

mz6G5Bo.jpg

2ZWftoG.jpg

uHMk3qF.jpg

SKUPINY

dw0bjXv.jpg

WEAFvwI.jpg

Zaspomínajte :) 

HvfdYLB.jpg

jZ8dzOW.png

iKuu2Dc.jpg

1FJEoQ2.jpg

el8dcm7.jpg

Pred rebalance 

uo17HL7.jpg

1UugsyX.jpg

qhA3ub5.png

XUKWu2t.png

jRRUmVc.png

Edited by XxSparkShinexX
  • Like 5

Ja by som aj privítal nejaké tie photoshooty na oživenie skupiny. Raz za čas dať stretko so SK&CZ hráčmi, pofotiť dať nejakú tú GG, aby bolo v starobe na čo spomínať (lol xD).

Ja by som aj privítal nejaké tie photoshooty na oživenie skupiny. Raz za čas dať stretko so SK&CZ hráčmi, pofotiť dať nejakú tú GG, aby bolo v starobe na čo spomínať (lol xD).

Ja som vždy organizovala photoshooty na FB stránkach CZ/SK hráčov.. :) Bola ich kopa.. 

• Like 1

pánové

možná otázka mimo mísu :lol:  ale hrajete někdo Tanki X  ??

Ano tanki X Hraju a je to nádhera načítaní se dá srovnat s tanki klasickými a ta grafika :D 

Ano tanki X Hraju a je to nádhera načítaní se dá srovnat s tanki klasickými a ta grafika :D

Aj tak sú Tanki Online lepšie (pre mňa)  :D

• Like 1

moc rád bych se tu zeptal kam mám psát když chci aby se do barev které se již nedají koupit zapsala také barva Chocolate explosion (explosão de chocolate) z brazilského serveru  protože nikde není uvedena jako existující barva na tancích online !

to je jasný i u mě když to hraju přes 3 roky :D

Za 3 roky Colonel? k :D

moc rád bych se tu zeptal kam mám psát když chci aby se do barev které se již nedají koupit zapsala také barva Chocolate explosion (explosão de chocolate) z brazilského serveru  protože nikde není uvedena jako existující barva na tancích online !

Takto se barvy nedají převádět. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...