Jump to content
EN
Play

Forum

[CZ] & [SK] Czech & Slovak

Share

Recommended Posts

já bych si počkal až zase jednou otevřou test servery a vyzkoušel co ten Shaft M3 umí.

už jsem ho zkoušel v praxi na jiném účtě a strašně sem si užíval.

tak si kup :D :D ale shaft je najvacsia hlupost :D

tvůj názor :D

už jsem ho zkoušel v praxi na jiném účtě a strašně sem si užíval.

tvůj názor :D

hmm..viacej maju taky nazor :D pokial nemas viking titan alebo mamut m3 tak sa ti s nou neoplati hrat :D :D 

hmm..viacej maju taky nazor :D pokial nemas viking titan alebo mamut m3 tak sa ti s nou neoplati hrat :D :D

v aktualní době k shaftu používám viking m2 a zatím to i stačí, teda než si budem moci koupit viking m3. jinak radši bych kit sniper ale ta cena je na mě moc  :)

Edited by HornetCZ

m3 viking dat mozes ale len ked kupis kit :) ale dufam ze nepouzivas shaft na sandbox alebo arenu :D :D :D

na sandbox ani nechodim ale když je možnost tak většinou použiji Rico m2, na arenu používám ako ostatní fire m2. :D

shaft většinou používám na massacre a někdy i jinde ale hlavně massacre.

na sandbox ani nechodim ale když je možnost tak většinou použiji Rico m2, na arenu používám ako ostatní fire m2. :D

shaft většinou používám na massacre a někdy i jinde ale hlavně massacre.

na desert je tiez dobra :D (pre mna neni shaftka dobra nikde) pokial sa dobre zacampis :D 

Taky máte v obchodě Bulldozer kit s Mammoth M3?

Ano, buldozer je po novom s M3 mamutom. Podobne, aspon mam taky pocit, ant kit je s waspom M3

Ano, buldozer je po novom s M3 mamutom. Podobne, aspon mam taky pocit, ant kit je s waspom M3

Děkuji za odpověd. Tak nějak jsem si jej již pořídil a ano je tam Mammoth M3.

Zdravím, potřebuju se zeptat má tu někdo právě taky problémy, s tanki? Nejde mi spustit ani aplikace ani nejde na prohlížečích kde hlásí server nenalezen, prosím rychlou odpověd.

:(

Zdravím, potřebuju se zeptat má tu někdo právě taky problémy, s tanki? Nejde mi spustit ani aplikace ani nejde na prohlížečích kde hlásí server nenalezen, prosím rychlou odpověd.

:(

cez appdata vymaz zlozku tanki online a potom preinstaluj TO

Edited by kamilsuper6

Jestli chcete někdo natočit rank nebo cokoliv ze specta, napište mi pm. :)

bol by som rad, keby si natocil :) ale este zatial netreba :) napisem ti ked bude treba :P 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...