Jump to content
EN
Play

Forum

Have you.....?


 Share

Recommended Posts

Yes, especially the snow part. I live in South East Asia where it's hazy and humid but no snow fall. Everyone must be from above the equator or below it..

Iam from pakista which is ust about the tropic belt but i have seen it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iam from pakista which is ust about the tropic belt but i have seen it

Pakistan is quite close to India and Middle East, above Tropic of Cancer. Of course there are chances of snow.

 

I live in Singapore, chances of snow is ZERO. It's smacked in the middle of the equator.

Edited by Ordinary_Blood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakistan is quite close to India and Middle East, above Tropic of Cancer. Of course there are chances of snow.

I live in Singapore, chances of snow is ZERO. It's smacked in the middle of the equator.

Right but havent u visited any other country?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right but havent u visited any other country?

Only in ASEAN countries most of the time, which have no snow. I also visited China, Turkey, Korea and USA, but all in lateSummer/Spring periods. Which is why I still haven't seen Snow.

Edited by Ordinary_Blood

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. ever slept for a whole day?

2. read the book , 'To kill a mocking bird' ?

3. watched the movie 'The help'?

4. Acted in a mime?

5.read Hardy boys/ Nancy drew mysteries series?

6. seen snow fall?

7. bullied a junior in school?

8. done para gliding?

9. had a memorable fight with someone in real life?

10. gone to a wildlife preservation resort ?

1. No

2. Yes

3. No

4. Yes and no

5. No

6. Yes (and hopefully again this year)

7. Nope

8. No :(

9. No

10.Yep

Share this post


Link to post
Share on other sites

i mean putting others on edge by playing with words to tease them xD but not using abusive words or insulting words ;P

Oh.. Yeah! Teasing is normal for me.Daily Jokes or Pranks with Kids...

Edited by Mr.Cashier

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Posted 06 Oct 2015 - 14:35

1. ever slept for a whole day?

Ans: No

2. read the book , 'To kill a mocking bird' ?

Ans: I dont kill any of the animals and birds. Exept Snakes....

3. watched the movie 'The help'?

Ans: I dont watch Movies.

4. Acted in a mime?

Ans: NO

5.read Hardy boys/ Nancy drew mysteries series?

Ans: NO
6. seen snow fall?

Ans: NEVER

7. bullied a junior in school?

Ans: I dont do it... another boys do it with me...

8. done para gliding?

Ans: No

9. had a memorable fight with someone in real life?

Ans: In school a guy was annoying and abusing much,bate that guy....(Made tat guy Retreat)

10. gone to a wildlife preservation resort ?

Ans: NO

 

Edited by Hero_No_1_unbeatable

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...