Jump to content
EN
Play

Forum

Parkour Club "Balkan Heroes" [BHPC]

Share

Recommended Posts

KAD STISNES DA PISES PORUKU JER VIDIS GDE SU SMAJLIJI? PA VIDIS ONO PRVO SA LEVE STRANE

PA ONDA JER VIDIS 2 STVAR SA LEVE STRANE E PA PORED JE 3 STVAR I TU KLIKNI I IZBAERI STA OCES JEDNOSTAVNO JE AKO NISI SKAPIRAO PORUKU PROCITAJ PONOVO !

Pa ako postujes pravila i dolazi redovno na treninge mozda te pustimo u clan  :)  Ako jos uvek ne znas ja sam Leader pa cu malo odluciti o tome. Dodji u nedelju u 6 sati na trening da vidimo koliko znas  :D  Vidimo se onda tamo 

Da jeste samo sto smo mi promenili pre je bilo u 2 sata , ali je sada trening u 6 sati. Urose pogledaj pravila pa ces da vidis  :) Promenili smo pravila zato sto neki mozda ne mogu da stignu na trening u 2 sata da znate  :)  Kristijan znas mozda kako se postavlja slika u clanu ?

• Like 1

Ljudovi sali9m se RANK UPOVAO SAM za one koji neznaju dobijo sam 6 600 kristala za rank up ! mogu dici isidu m2 dobio sam 2 boje i dobio sam kit za supeilose  ako kupim taj kit dobijam 700 doble damege sped bostova700 repair kitova 700 mina i tako dalje vidimo se caos !

Ljudovi salim se RANK UPOVAO SAM za one koji neznaju dobijo sam 6 600 kristala za rank up ! mogu dici isidu m2 dobio sam 2 boje i dobio sam kit za supeilose  ako kupim taj kit dobijam 700 doble damege sped bostova700 repair kitova 700 mina i tako dalje vidimo se caos !

imam 22 610 kristala ! Ako zavrsim jos jednu misju dobijam  850 kristala a ta misija je na serpuhovu da zaradim 300 poena ko oce da mi pomogne neka se javi ! :)

This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...