Jump to content
EN
Play

Forum

[THP] The Hungarian Parkourist

Recommended Posts

AS soon club get confirm we put logo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welcome

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

​We Are The Hungarian Parkourist

​We love to do parkour Buc we are Hungarain

-------------------------------------------------

IdKFcAr.png

QbLw2e0.png

eWCmbDR.png

Rules

​No hack
No swapper
​Be on time for parkour
​Look forum daily

ftWXGf5.png

soon

9pV5IGa.png

not yet

XFalQ3y.png

open soon

Edited by SwiftSmoky
  • Like 3

Elég jó lehet, cryptor töltött másfél napot a klubomban. ;) És különben is, demokrácia van, szabad véleménynyilvánítás a fórumon (elméletben).

Éljen Amerika!!  :lol:  :lol:

Edited by akiket
  • Like 1

Éljen Amerika!!  :lol:  :lol:

Na ezen nagyot nevettem... :D :D :D És itt, tankin ugyanez történik: ha élve akarsz maradni, vagy el akarsz valamit érni, akkor valakinek nagyon nyalnod kell...

Én nem akarok köcsög lenni de ebből úgy sem  lesz semmi.... xd ha Olyan jó/jók vagytok akkor miért nem csatlakozol/csatlakoztok egy már "Official" csapatba hmmmm...? xd de sok sikert xd  ;)

Próbálkozni lehet, csak nem biztos, hogy megéri. Ugyanígy voltam az én klubommal is, de úgy néz ki, hogy meglesz a munka gyümölcse. :)

Edited by SmithyuGirl-HUN
  • Like 1

Jaj olyan cukikák vagytok, tényleg. Pofátok akkora hogy a Liszt Ferenc repülőtérre jártok megfordulni. 
Mire vagy olyan nagy Árminkám? Ki mérte meg hogy a te fütykösöd a legnagyobb, és hogy te vagy a legügyesebb játékos? 

Ez egy játék. "A játék nem komoly, nem „vérre megy" Célja az exploráció, a kísérletezés és a felfedezés és ezáltal ismeretek és képességek megszerzése." -Wikipédia

SEMMI közöd nincsen ahhoz, hogy ezek a játékosok ügyesek vagy sem. Értem én, hogy ez a te életed, de ha másé nem, akkor legalább hagyd békén.

Én csak leírtam a véleményem azért van ez a kis rész itt ( de lehet még ezt sem tudod, igaz 11 évesen nehéz.....) na m1 

És különben is, demokrácia van, szabad véleménynyilvánítás a fórumon (elméletben) 

Különben is azt írok amit akarok) ^

This topic is now closed to further replies.
  • Create New...